Frölunda sokat akart, biztosítja Hradec Jergl egy történelmi győzelem után

De ez a nyolcadik kísérlet, csak két nappal azután, hogy a Hradec Královének veszteséget kellett megharapnia Walesben, megjelent.

“Sajnos, Cardiffban nem sikerült, valószínűleg 888sport nem tudtunk mindent beletenni. Lehet, hogy egy kis utazás, de nem lehet megbocsátani. Göteborgban jobb teljesítményünk volt ”- mondta Ales Jergl, a Hradec Králové csatár.Addig csak két pontot szerzett, az előző két ülés mindegyikében egyet.

„Miközben az ellenfelem a lövésnél akasztott, a testemet, a lábamot és a hátsó korongot előttem tettem. elkapta a célba. ”- írta le a lövöldözés sikerét, az első a Mountfield-i versenymérkőzésen, amelyet ebben a szezonban ért el.

Svédországban a Hradecnek nemcsak a rivális erejével kellett megbirkóznia, hanem annak fokozott motivációjával is, miután két nappal korábban meglepően megbocsátotta Ausztriában Graznak, és egyetlen pontot szerezett az asztalban. A játékot néző nézőknek látniuk kellett, hogy sokat akarnak.Nagyon jól játszottak, nagyon ragaszkodtak a koronghoz, de mi megtettük ”- mondta a támadó. Cardiff korábban azt mondta: “Cardiff keményebben játszott hokit, többet játszott, Frölunda inkább a korongon volt, és ez megfelel nekünk.” “A jó védekezésből kellett indulnunk, sokat korcsolyázni, a rajt során megtámadni az ellenfeleket pariuri sportive ponturi és nyomást gyakorolni a méhekre” – írta le Jergl.A csapat a végén tartotta magát, és ellenállt az ellenfél erőfeszítéseinek, akik 3: 2-re csökkentették, nagy esélyt éreztek, hogy legalább kiegyenlítsék. “Úgy gondoltuk, hogy nem tudunk visszavonulni, hogy továbbra is támadó jégkorongot kell játszanunk, amelyet 100 százalékkal teljesítettünk” – mondta előre Hradec.

Kodes, Navratilova, Lendl vagy Mandlik földjén a teniszezők nyilvános igényei szédülő magasságokba emelkednek. De nekik is vannak nagy céljaik és kritikusak egymás iránt. Ötleteik nem valósultak meg a Flushing Meadows-nál. Nem játszottam nagyszerűen. ”

Még mindig tartja a csúcsát. A szakértők szerint remélheti, hogy megkapja a Grand Slam címet, ha határozottan megragadja a vele járó lehetőséget. >

Huszonhét éves legalább tizenhárom alkalommal lőtt legalább a negyeddöntőben az utolsó tizenhárom leghíresebb eseményen.Eddig soha nem használt erőteljes fegyvereit egyetlen igényes kampányban sem.Rajongóit azonban zavarhatja az a tény, hogy a pszichológiai ellenálló képességéről híres hölgy az utolsó macska négyét elvesztette a rossz végződésekben. játék 4: 4 állapotában a harmadik sorozatban. a bejelentés négy nem kényszerített hibát követett el, és a Britta Konta számára 5: 6-es kulcsfontosságú törést okozott az utolsó sorozatban.

Ahhoz, hogy valódi bajnokként érezzék, kezelnie kell a legnehezebb helyzeteket, amelyekben a fizikai fáradtság során jelentős mentális nyomásnak kell kitéve.Ellenkező esetben esélyei elpazarolódnak. az alkar még mindig nem tökéletesen illeszkedik. Roland hiányzott Garros-tól, megfelelő felkészülés nélkül csatlakozott a Wimbledonhoz és az US Open-hez. Majdnem tiszteletlen az, hogy a Hírességek csarnoka jövőbeli tagja elmegy a versenyre, és esetleg néhány kört küzd. amely otthont ad a Tokiói Olimpiának.Itt a Fulnek balkezes az aranyérmet kívánja pályázni. Az, hogy a csuklója miatt kilépett az US Openből, valószínűleg bölcs döntés volt.

Sokkal növekszik

Wimbledoni hősnő bácsi még soha nem érezte magát jól a Queens megyei Corona Park központjában lévő beton dzsungelben. Megtörte az egyedülállókat. Debl, ​​a világvezető, akinek SI már a WTA döntőbe jutott, a harmadik fordulóba került. . Csak az optimisták várták diadalát Serena Williams felett.De a Flushing Meadows enyhén elégedetlen maradt előadásaival, különösen sok felesleges hibával.

Denisa Allertová és Tereza Martincová, a sikeres kvalifikáció után, megcsapta a híres honfitársokat, a PK-t és a KP-t, akik nem engedték meg, hogy újabb áttörést efortuna biztosítsanak számukra. Kristýna Plíšková szintén hiába vágyakozik rá.

A New York-i férfiak meghosszabbították a sötét korot – Tomáš Berdych-t ismét egészségügyi problémák sújtották el, és Jiří Veselý mentális kudarcot vallott. Elvesztette a litván Berankiszt, bár nyertesként szolgált. Két kritikát tett a kritikus másodpercekben.

Ezúttal még a nők sem ragyogtak.A WTA túra jövőbeli kilátásai azonban egyáltalán nem néznek rosszul.

Author: Adam5811