Tippmix tuti tippek

Ki ne szeretné javítani a pénzügyét? Kissebb, vagy nagyobb mellékbevételt? És ha lehetséges nehéz munka nélkül. De ez nem olyan egyszerű. Mindenkinek már eszébe jutott a fogadás, vagy a szerencsejáték. Sokan kipróbálták, és már nem folytatták tovább. Sokan ráfizettek, mert vagyont veszítettek ahelyett, hogy vagyont nyertek volna. De sokan gondolkodtak tovább, és elkezdték tanulmányozni a sportfogadás titkait. Eljutottak egészen a tuti tippekhez. Nézzük tehát, hogy ezek a szavak mit jelentenek.

Általában a tuti tippeknek azokat a tippeket szokták elnevezni, amelyekről meg vannak győződve, hogy sikeresek lesznek. Sok bloger üzemeltet saját weboldalat napi tuti tippjeivel, ahol kiválaszt egy egész sor sporteseményt. Elismerem, nagyon nehéz eligazodni a sok internetes információ között. Néhány alapvető szabály azért jó-jöhet. Elsősorban minden tuti tippet jó ellenőrizni. Megtudakozni arról, hogy a bloger igazán figyelembe vette a minden elérhető információt az adott mérkőzésről. Elővigyázatosnak kell lennie főleg a fizetett, úgynevezett VIP tippek iránt. Ezekhez nem juthat ingyen hozzá, így a költséget a tippekért is jó kalkulálni a végső költségvetéshez a fogadásért. És, persze, figyelni és számolni a hasznot, vagy vesztességet. Figyelnie kell azt is, hogy a bloger, aki tuti tippjeit olvassa, sikeres, vagy sem. Vannak rajongói, vagy opponensei, mennyi, és milyen hozzászólása van a weboldalán. Nem utolsósorban megtudni, hogy milyen a sikeressége százallékban. Ez igazán nehéz lehet megtudni.

A statisztikák szerint és a saját tapasztalataim szerint is a bukmékereknek a legnagyobb hasznuk a 1,40 és 1,60 közötti oddsokon van. Ugyanis gyakran előfordul, hogy a legbiztosabbnak látszó mérkőzés rontja el a szelvényt. Vannak tehát egyáltalán tuti tippek? Egyesek szerint nincsenek. Legalább is nem hosszú távon. Az a tuti, amikor egy jó kiválasztott mérkőzés elemzése után egy jó kiválasztott fogadóirodában ahol a legjobb oddsot találtuk meg a jól kiválasztott sporteseményre egy jól átgondolt összeget fogadunk, és ha nyerünk, örülünk, de ha veszítünk, semmi sem nem történik, még csak roszz közérzetünk sem nincsen. Fogadni ésszel kell, nem érzéssel, és tuti, hogy nem bánjuk meg. Minden stratégiát javaslatos néhányszor csak kis pénzzel próbálgatni, és ha sikert arat, akkor is óvatosan a továbbiakban.

Mire jók tehát a Tippmix tuti tippek? Az összegyűjtött és azt követően csoportosított tippek arra szolgálnak, hogy a fogadóknak könyneb legyen választani  a tippek közül. Ezeket összehasonlítani más tippekkel a kiválasztott párbajra és így könnyebben jutnak saját véleményhez. Százallékban meg lehet tudni a tippek valószínüségét, és így a kockázat szintjét. Sok bloger egészen jó sportelemzést ír, értelmesen meg tudja magyarázni, hogy milyen gondolkodás alapján jutott el az eredményhez, amelyet ajánlani akar. Jó, ha vannak a cikk végén hozzászólások, ezeket is jó elolvasni és így szélesíteni a látókörünket.

A tippmix tuti tippeket általában a bloggozók már a TipmixPro fogadóiroda ajánlatai szerint válogatják, tehát a TippmixPro események, sportágak, szorzók vannak használva a sportelemzéseknél.

Author: Adam5811