Tippmix tippek

A Tippmix weboldalán kívül számos más tipmix tippeket lehet találni külömböző blogokon, amelyeket ismert, vagy kevésbé ismert blogozók hoznak. Az egyik a sok közül a napi tippmix tippek blogja, ahol nem csak tippekről, hanem sportstratégiákról is olvashat. Mutassuk be tehát közelebről ezt a blogot. A blogger írása szerint itt alapvetően százallékos tipmix tippeket találhat. Kiegészítésül stratégiák lesznek bemutatva, extrák, például magyar sikerek, rövid filmek, sportos filmek. A főoldalon először a napi tippek – százallékos esélyek jelennek meg, ahol sorrendben jelennek meg az egyes párbajok (legfelül van a párbaj, amelyet a legkorábban játszák). A sor a dátummal kezdődik, ezután jön a liga, házigazda, vendégcsapat, százallékban kifejezett valószinűség az 1, 0, és a 2 –re, ezután jön a sorban maga a tip, amely színes mezőbe van beleírva az szerint, hogy mit javasolnak fogadni, olyan színű a mező. Így már messziről látható a szín szerint, hogy mit javasolnak fogadni.

Az oldal jobb felén az üdvözlet, alatta egy bemutatkozó videó és ezek alatt a kiemelt bejegyzések találhatók meg. A bejegyzésekből érdemes rákattintani az “Egy profi és kreatív stratégia” cikkre, ahol nagyon részletesen és érthető módon le van írva a nyereséges sportfogadás alapelve. A cikk szerint az egész stratégia alapelve a bankrollban rejlik és a játékban az oddsokal. Egy példa van bemutatva, lépésről lépésre le van írva az eljárás, amely szerint fogadhatunk. Az egész eljárás három szintben van bemutatva. A végén táblázatba van helyezve mind a három szint a bemutatott példáról.

Nem utolsósorban még a kiemelt bejegyzésekből egy cikkre hívnám fel a figyelmét, a “Profizmus a szerencsejátékban”. Ezt a cikket ugyan még 2013-ban írták, de ma is hasznos elolvasni. Itt olvasható néhány gondolat a szerencsejátékról, de ahogyan a bejegyző leírta, alkalmazható ez a sportogadásra is. Fontosak a célok, amelyeket meg kell határozni. Mindig olyan pénzösszeggel kell csak játszani, amelyet megengedhet magának elveszíteni. Hogyan lesz egy szerencsejátékosból profi játékos? Úgy, hogy sokat játszik, de okosan. Minden játékból valamit tanulhat, elsősorban azt, mikor kell elhagyni a játékot. Egy másik cikk az oldalról piros betűvel figyelmeztet arra, hogy soha ne vásároljon pénzért semmiféle stratégiát. Ezt nagyon fontos főleg kezdő fogadóknak megjegyezni. És végül még egy fontos tudnivaló egy másik cikkből, hosszútávon csak a fogadók 2 százalléka sikeres. Ezt jó tudni azelőtt, hogy ha azt gondoljuk, hogy fogadással, mint másodlagos foglalkoztatással vagyonhoz jutunk. Igen, ilyen is volt, de az ellenkezője gyakoribb. De nem kell bánkódnia ezen, a megfelelő stratégiával és felelőségteljes fogadással a szerencsejáték és a sportfogadás is örömet hoznak.

Még megemlíteném a Labels címkét, ahol sportágak szerint vannak sport témakörű filmek bemutatva, de nem csak sportfilmek, hanem filmek szerencsejátékról is, mint a póker, vagy film a kaszinóról, továbba Real Madridról, és még sok minden más itt megtalálható. A filmek megtekintésével is sokat lehet tanulni a fogadásról.

Author: Adam5811