Könnyű elkészítés? Csak a szezon mutatja meg Nový Veselí kézilabdázóinak erejét

Kétfázisú edzés a hét közepéig, végső felkészülés a nyitó bajnokságra csütörtökön és pénteken. Ilyen program a Nový Veselí kézilabdázói előtt áll, akik szombaton lépnek be az új extra bajnokságba az otthoni fedélzetre. “A hétfőt és keddet általános dolgok jelzik, szerdától kezdve felkészülünk a nyitó ellenfélre.” A tavalyi ötödik csapat üdvözöl egy újonnan érkező Maloměřice-t.

„Biztos vagyok benne, hogy örülünk, hogy otthon kezdjük. Valószínűbb, hogy sikeresek leszünk ”- mondja Hladík. „Mindig jó ötlet a győzelemmel kezdeni.Nyugalmat fog nyújtani a következő fordulókban, rögzíthet valamit, és jobban lélegzik. ”- teszi hozzá.

A Novovesel edzője egyetért azzal, hogy csapata meghatározott helyzetben van. “Abszolút kedvenc helyzetben vagyunk a meccsben, és ez néha trükkös” – figyelmezteti. “Nagyon figyelmes leszünk, nyerni akarunk és jó szezonra megyünk.”

Augusztus elején a Brno Nové Veselí csapata előkészítő meccset játszott, otthon 36:23.

De nem volt négy, öt ember.És főleg az előkészítés elején volt három képzésük ”- mondja Hladík. “Jelenleg nincs aktuális videónk, tehát nem tudjuk, mire számíthatunk tőlük.”

Másfelől, Sokol tisztában van helyzetével. “Jó felkészülésünk van, ahol jól bemutattuk magunkat” – örül az edző. Horvátországból.

„Természetesen ez az előkészítés. De biztosan jobb lesz a szezonban, ha háromszor nyertünk. És meggyőzően az erős riválisok ellen ”- mondja Hladík. „Másrészt a bajnoki verseny mindig specifikus.Többet a fejről: nyugodtan és nyugodtan játszottunk.

Szombaton azonban ez lesz az első pont. „Meglátjuk, mit fog tenni az új csapat, amikor extraleague nyomásról van szó. Hétvégére nagy alázattal és elvárással várjuk, hogy hogyan tudjuk kezelni az élő mérkőzéseket. ”Folytatja az edző.

A Novovesel csapat játékosának csapata, aki tavaly vezette az alapszakasz asztalát, jelentős változáson ment keresztül. Elmúltak a Schams kapus, a lövöldözős Šterba, vagy egy pár külföldi támogató Kezić – Živojinović.

És új játékosoknak kell játszaniuk.

“Olyan sok változás történt, hogy alapvetően az elejétől kezdtük.” az edző rájön. „Hat változás van a kézilabdában, mint a tíz foci esetében.Így két játékos marad a pályán, minden más megváltozik. ”

Másrészt, a jó hír az, hogy a játékosok egyikét sem zavarják egészségügyi problémák. „Meg kell kopogtatnom, ez talán az első előkészítés, amikor még nincsenek apró karcolások. A csapat egészséges ”- mondja az edző.

Szerinte a következő év elsődleges feladata világos. “Ez az első alkalom, hogy egy támadó játékot szezonális célpontnak nyilvánítanak, és nem szeretnénk, hogy alámenjenek” – mondja Hladik.

Author: Adam5811