‘Tedd Justinért’: A Leyton Orient felkészül az érzelmi indulásra

Érzelmileg túltöltve nem lesz száraz szem a házban; Edinburgh felesége, Kerri és gyermekei, Cydnie és Charlie, a játék 15 családtagja között lesznek. A kiásott otthonban vörös és fehér rózsák koszorút helyeznek el, Edinburgh nevével díszítve.Az idegen technikai területen a Norwich látogatóinak köszönhető a múlt hétvégi látogatók koszorúja. Justin Edinburgh a szellemiségéből éppúgy hiányozni fog, mint a sikere. További információ Embleton, az ideiglenes vezetőedző és Jobi McAnuff, a kapitány és az ideiglenes játékos-edző az ország minden szegletéből elsöprő támogatást érinti annak a hét héttel ezelőtti hirtelen hírnek az óta, hogy Edinburgh 49 éves korában halt meg az edzőteremben tartó szívmegállás után. . “Justin nagyon is mindenki gondolkodásában fog részt venni” – mondja Ling. „Visszahozott minket a Labdarúgó Ligába, és nincs itt, hogy végigvigyen minket.”

Embleton számára, aki az általános iskolába járt az úton, és az Orient nézve nőtt fel, keserédes a gyeplő átvétele. “Az a nagy dolog, amit kapok, hogy az emberek azt mondják nekem, hogy” gratulálok “, és valahányszor ezt mondják nekem, azt mondom:” Nem tudom erről “, és azt fogják mondani, hogy” Igen, de tudod, mire gondolok ” – és megteszem – mondja Embleton. „Amikor először léptem be a szerepbe, nem tudtam mit mondani.Mindenkinek el akartam mondani: „Ó, Istenem, a Leyton Orient ideiglenes menedzsere vagyok.” Bármeddig is lesz ez, hihetetlen érzés, erről szinte álmodsz. De még mindig nem érzem teljesen helyesnek, hogy élvezzem a kapott lehetőséget. Feltételezem, hogy ez nem lesz így, amíg a dolgok nem találnak ritmust vagy egy kis normalitást. ”

Ling belülről-belülről ismerte Edinburgh-t – a páros Southend-ben volt profi, amikor Edinburgh megtisztította Ling csizmáját – és ő beszél őszintén egy kényes helyzet kezeléséről. Például úgy véli, igazságtalanság lenne Edinburgh játékkedvének megsértése, ha a futballnak nincs jelentősége. Facebook Twitter Pinterest Balról: Jobi McAnuff, kapitány és ideiglenes játékos-edző, Ross Embleton, az ideiglenes vezetőedző és Martin Ling, a futball igazgatója.Fotó: Graeme Robertson / The Guardian ő? “Olyasvalami, amellyel nem számolsz, hogy valaha is foglalkoznod kell vele, és nem kapsz kézikönyvet sem a kezeléséről. Tesztelést végeztek, voltak olyan esetek, amikor nem éreztem magam rendben, de a játékosoknak kifejeztem, hogy rendben van, ha nem vagyok rendben. az előléptetés és az extázis, amely körülvette az előléptetést, alig több mint egy hónappal később kétségbeeséssé és pusztítássá vált. “Őszinte leszek, nagyjából minden nap beszélünk róla” – mondja McAnuff.A játékosoknak a PFA és az LMA felajánlotta a tanácsadást, de a szombati csapatbeszélést tekintve McAnuff egyértelmű. „Nem kell azt mondanom:„ Csináljuk Justinért. ”Mindenki Justinért akarja. Nagyon is olyan ember volt, aki ezt a napot megélte – használja ki minden lehetőséget, amit kapott – ez volt a nagy, nagy dolga. Az edzésen minden nap ez volt: „Ne hagyd magad mögött, hagyj mindent a pályán”, és a történtek fényében nem kellene erre emlékeztetnünk. Átveszem tőle a vezetést.Mindig olyan ember volt, aki fejjel foglalkozott a dolgokkal – soha nem volt kibújás -, és megpróbáltam ezt használni a szörnyű helyzet szempontjából. ”

Glenn Hoddle, Teddy Sheringham és David Pleat azok között, akik két hete emlékeztettek a chelmsfordi székesegyházra, és ezt megelőzően mintegy 40 Orient játékos és személyzet, akik Kerri kérésére klubkötéseket viseltek, részt vettek a magán temetésen a Brentwood közelében, a Bentley krematóriumban. Josh Wright, egy közeli családbarát és az utolsó játékos, aki Edinburgh-ba szerződött a klubhoz, személyes felolvasást végzett. “Amikor Kerri ragaszkodott hozzá, hogy minden játékos ott legyen, ez nagyon megörült nekem” – mondja Ling. – Látta, milyen különlegesek voltak a játékosok számára. Facebook Twitter Pinterest Tisztelgés Justin Edinburgh előtt az Orient stadionjában.Fotó: Graeme Robertson / The Guardian

Amikor Edinburgh halálának híre eljutott, Ling, Embleton, valamint Josh Coulson és Craig Clay játékosok Bostonban járt Nigel Travisnél, az amerikai Orient elnöknél. “Nagyon érzelmes időket osztottunk meg egymással” – mondja Embleton.

Nem sokkal azután, hogy Edinburgh szívmegállt, a klub beszélt a Liverpoolval és a Manchester Uniteddel arról, hogy miként kezelték Gerard Houllier-t és Sir Alex Fergusont kórházba. A gyászos folyamat során a klub méltósággal és osztályosan kezelte a dolgokat.Szombaton egy kártyát helyeznek el a déli stand minden egyes ülésén, amelyet a szurkolók arra ösztönöznek, hogy tartsák magukat a magasba, hogy megjelenítsenek egy vizuális mozaikot, amelyen a „JE3” felirat olvasható, amely az Edinburgh családja által az emlékére felállított alapítvány felé mutat. amely kampányt folytat annak érdekében, hogy a defibrillátorok kötelezővé váljanak a sportklubokban és létesítményekben. A pálya kezdete előtt a pálya körül.

Az előszezonban voltak kihívásokkal teli pillanatok; néhány játékos könnyezve haladt lefelé a Rushden & Diamonds alagútján.Embleton és Ling együtt utaztak az LMA menedzsereinek múlt heti találkozójára Walsallba. “Nem azt mondom, hogy az emberek elkerültek minket…félig elkerültek minket, mert nehéz” – mondja Ling. A Fiver: iratkozzon fel és kapja meg a napi futball e-mailt. a nyugati állomásról Embleton megáll. “Utoljára ezen a technikai területen álltam versenyzőként” – mondja. “A bajnokságot Justin Edinburgh mellett állva nyertem meg…Múlt szombaton sétáltam be a stadionba, és ez volt az első alkalom, hogy idejöttem készülj fel egy focimeccsre, mióta Justin túljutott. Egy bloke rázta meg a kezemet kint, és szerencsét mondott a játékhoz, én pedig besétáltam és sírva fakadtam. Ez csak engem kapott, nem tudom miért.Tudom, hogy lesz néhány olyan dolog, amit a tömeg felhúz, hogy megmutassa szeretetét és támogatását Justin iránt, és hogy ez miben segít akkoriban, erre nem lehet felkészülni. Tudjuk, hogy az érzelem jön. ”

Author: Adam5811