1xbet spelbolag

1xbet spelbolag

Kreditkort, alla följande: Kredit- och betalkort på huvudkretsarna som Visa, MasterCard, Maestro. Överföring av omedelbara pengar.
Elektroniska plånböcker, alla följande: PayPal, Skrill, Skrill, 1 Tap, Neteller, PaysafeCard. Överföring av omedelbara pengar.
Postpay kontantkort: Uppladdningsbart kort av den italienska postkontoret, med omedelbar överföring av pengar.
Promocode: 12-siffrig kod som kan användas som kredit, erhålls genom kampanjer, evenemang och tävlingar. Överföring av omedelbara pengar.
Ticket Premium: kupong som liknar ett förbetalt kort, tillgängligt på över 15 000 försäljningsställen såväl som online. Överföring av omedelbara pengar.
Tillförlitligt: ​​Metod för att göra inlåning (och uttag) direkt online från 1xbet spelbolag bankkonto. Överföring av omedelbara pengar.

När det gäller uttag, då insamlingen av summan som vunnits av att spela, kan du göra dem genom att välja “uttag” efter att du loggat in och tillgång till ditt spelkonto. De tillgängliga uttagningsmetoderna kommer att visas, valet kommer att göras, så skickas ett e-postmeddelande för att informera dig om det uttag som gjorts, vilket kommer att ha ett kvittovärde. Vi förutser att de metoder som 1xbet erbjuder att ta ut är de “standard” som kreditkort, banköverföring, Postepay, banköverföring och elektroniska plånböcker inklusive Skrill, Paypal och Neteller.
Så här satsar du på 1xbet: praktiska tips

Öppna spelkontot och gör en insättning, det är äntligen dags att ha kul med online sportspel på 1xbet Italien. Orientering är inte svår eftersom grafiken är omedelbar, men det råd vi ger dig hjälper dig att hitta det du letar efter med en gång.

Den här operatören erbjuder dig “Power View”: efter inloggning, längst upp till vänster (efter live-sektionen) och en översikt över liveresultat och händelser. Klicka bara på den och få tillgång till en lista med händelser i sportprogrammet som fotboll, tennis och mer: här kan du spara favoriterna (genom en stjärna som efter att ha markerat dem belyser dem), följ en viss händelse eller ännu mer av en, tack vare “flera visningar”.

I 1xbet sportspel hemma hittar du också den bästa fotbollen (sporten mest älskade av spelarna!) Med fotbollsspel, odds och evenemangsplaner planerade under dagen. För de som vill maximera sina vinster, erbjuder operatören också “flera bästsäljare”: under “betting sheet” och “my bets”, till höger hittar du de mest populära vadderna med de belopp du kan vinna med de rekommenderade satsningarna. Bokmästaren erbjuder dig också “bästsäljare av lycka” för dem som är mer vågat i vadslagning och “bestseller jackpot” för spelare som vill göra små spel och försöka få stora vinster.
1xbet hur appen fungerar

För de många spelare som förutom att välja 1xbet väljer också att komma åt med telefonen eller surfplattan, skapade operatören appen “1xbet Sports”. Tillgänglig för iPhone, iPad och Android, ger den här applikationen omedelbar tillgång till över 30 000 satsningar varje dag. Men hur exakt gör appen att placera spel i realtid? Så om du vill placera enstaka eller flera satsningar från en mobilenhet måste du först hämta och öppna ett spelkonto. Vid denna tidpunkt får du allt du behöver: en tydlig och intuitiv meny med snabbtangenter, alla händelser som planeras under dagen, resultat och statistik med mera.
Kontakter och kundsupport

För hjälp med allt som ingår i portalen kan du läsa FAQ-sektionen i 1xbet (Vanliga frågor, dvs serien med vanliga frågor) som väljer mellan kategorierna av ämnen. Om du inte har hittat ditt svar här kan du utnyttja onlineformuläret, där du kommer att skicka dina frågor genom att ange din e-postadress, namn, efternamn och meddelande. Då finns det direkt hjälp från webbplatsen: Ange bara ditt namn och din email för att starta en chatt. Också via telefonnummer 06/45210090 som går från måndag till fredag ​​från 9:00 till 20:00 och på helgerna från 12:00 till 20:00 kan du prata med någon och stödjas i alla problem.

Author: Adam5811