Soukup búcsúzott karrierjéhez. A családommal leszek, mondta

“Nagyszerű hangulat volt itt. Nagyon élveztem – mondta Soukup, harmincöt. “A karrierem néha jól működött, és az eredményeket. A pártnak köszönhetően. Köszönöm szépen – intett.

Partaci képviselete neki, majd megragadta és Hobl dobott rendesen magas. Soukup a levegőben, elmosolyodott, és olyan mozdulatot tett a közönség.

„Rájöttem, hogy változás jön, és én különösen a családdal. Örülök. Végül a gyerekekkel lehetek – mondta Soukup, aki várakozással tekintett a hétvégére. “Ez azért fontos, mert a biatlonban egyik sem keresi a hétvégéket és az ünnepeket. Most végre tudni fogom, mikor ünnep. Eddig nem tudtam, de tudtam, hogy karácsony, „nevetett.

A kollégák a válogatott búcsúzott az első alkalommal a World Cup Holmenkollen.Norvégiában a slivovitz részeg a relé után. „Én nem tudom, mi nem iszik, mit kell hozni, de szilvapálinka jó volt,” mosolygott Soukup. Tovább elválás történt a múlt hétvégén Jablonec jégkorong és ülés, amelyen hallotta az összes ováció.

„Nincs szükség, hogy nyilatkozzon, amit csak lehetett Jarda. Nekem van olyan nagy versenyű ember, “mondta Ondřej Moravec Soukupnak. “Minden eddigi eseményről érdemes, ez a mottója. Le a kalappal, amit tett, „mondta Michal Krcmar.

A stadion a kiállítás után vetítették egy nagy képernyő és fotó feltérképezése Soukup karrier ifjúkori. “Sokáig csináltam biatlonozást. Régi fotók, szórakoztató volt. És hogyan változtam meg?A fiatalok Klučiny régi párduc „, mondta Soukup.

Az értékes fémek egy Universiade, Európa-bajnokság, világbajnokság és az Olimpiai Játékok. “Nem tudom, miért, de jó előkészítés és szerencsém volt. És hogy mondjam jól, nem voltam belőle. Vettem, amit én, „mondta.

A karrierje majdnem véget ért hat évvel ezelőtt. A 2012 nyarán volt egy nagy baleset egy mountain bike és volt többek között egy törött lapocka. „Én egy hónapot a kórházban, volt egy nehéz időszak,” eszébe. De aztán gyorsan magához tért, és még egy siker.

Most akkor valószínűleg működik Olympus, részt vesznek a család, a családi otthon és a hobbija: motorkerékpárok Pioneer. “Egyszerű motorjuk van, amit meg tudok javítani.Már mindegyik modellem van, csak nem mindegyik. “Soukup ragyogott a Harley-Davidson 1200 sportsterrel.

“Chopper, mindig is álmodtam róla. Ez a legolcsóbb modell, szerény gyerek vagyok, de ez egy szívverés “- közölte Soukup.

Author: Adam5811