Moise Kean hatalmas tehetsége megvilágíthatja a Premier League színpadát az Evertonnal

Moise Keannek nagyon konkrét karriercéljai vannak. “Azt álmodom, hogy gólt szerezzek egy Bajnokok Ligája döntőjében” – mondta egyszer a Tuttosport újságnak. – A fejemmel. Egy spanyol csapattal szemben. ”

Úgy tűnik, hogy a Juventustól az Evertonig való elmozdulás távolabb viszi az ilyen ambícióktól. A Bianconeri az elmúlt öt Bajnokok Ligája-döntőből kettőben játszott, tavaly nyáron pedig pontosan Cristiano Ronaldóval szerződött, hogy segítsen nekik Európa meghódításában. Az Everton csaknem fél évszázada nem játszott a kontinens legjobb klubversenyén, ami megakadályozta a Villarreal 2005-ös selejtező fordulójának vereségét. Az Everton megállapodik abban, hogy Moise Keant szerződteti a Juventustól kezdeti 29 millió fontért. További információ

Néha , bár a legfontosabb csak az, hogy kint legyél a pályán. Kean az előző szezonban 17 mérkőzésen lépett pályára a Juventusban, mégis csak hatot kezdett.Túl kevés egy 19 éves fiatal számára, aki fiatalabb éveiben fontolgatta, hogy teljesen abbahagyja a futballt, csalódottsága miatt, hogy korlátozzák a perceit. Anyja könyörtelen munkarendje azt jelentette, hogy a helyi csapata edzésein mindig félbehagyta.

Mindkettőt megjutalmazták a kitartásért. Kean édesanyja, Isabelle elefántcsontparti, de Moise az észak-olaszországi Vercelliben született, mielőtt a torinói cserkészek felfigyeltek rá, és bekerültek az akadémia rendszerébe. A Juventus 14 évesen elcsábította városi riválisaitól. Azon a napon, amikor aláírta első szakmai szerződését, Kean felhívta az édesanyját, és közölte vele, hogy abbahagyhatja a munkát, és vele együtt lakhat. hogy különleges tehetsége volt.Kean akkor is átlagosan meccsenként gólt ért el a Juventus ifjúsági oldalán, ha három vagy négy évvel idősebb gyerekekkel helyezték el. Ő lett a legfiatalabb játékos, aki első csapatában szerepelt, amikor 16 éves korában debütált, és nem sokkal ezután a 2000-es években született első emberként szerepelt a Bajnokok Ligája mérkőzésén.

További lehetőségek viszketése , 2017-18-ig kölcsönbe ment Veronába.A 20 találat négy góljának összeszerelése szerénynek tűnik, de az idényét megszakította a sérülés, és ez még mindig elég volt ahhoz, hogy május elejéig kieső csapatban közös gólkirály legyen.

Ronaldo aláírta, hogy rávette, hogy tavaly nyáron térjen vissza a Juventusba, ahelyett, hogy újabb távozást keresne. “Az edzés során megpróbálok mindent megnézni, amit csinál, kezdve attól, ahogyan a pályán viszi magát, egészen a játék, az edzés és a készség vágyáig” – magyarázta Kean. „Nem szabad lebecsülni a nagy bajnokkal való edzés előnyeit. Megfigyelem, majd megpróbálom alkalmazni a tanultakat. ”

Végül idén tavasszal Kean megkapta az alkalmat, hogy ezeket a leckéket megvalósítsa.Olyan gólt szerzett, amely a Bolognát kiütötte a Coppa Italia-ból, majd az Udinese ellen duplával jelölte meg a Juventus első Serie A-rajtját. Lehet, hogy Keannak mesterhármasa volt, de a büntetést Emre Can kapta.

Ronaldót, aki a földből nézett, a második gól után Kean stepoverjeit utánozták. Amikor a portugálok abban a hónapban megsérültek nemzetközi ügyeleten, Kean mindhárom meccsen gólt szerzett, amelyet Ronaldo kihagyott, hogy a Juventust a nyolcadik egymás utáni Serie A-bajnokság címén tartsa. A Premier League 2019–20-as előnézete, 8. szám: Everton

Kean fizikai adottságai nyilvánvalóak. 6ft közelében áll, izmos testalkattal és gyorsulással, amellyel kevés védő élhet.Mégis különböző vonások különböztetik meg egymástól: a bátorság, hogy felvegye az ellenfelet, amikor a legnagyobb sebességgel utazik, és a gondolat gyorsasága megérteni, ha egyensúlyhiányban vannak, és tudja, melyik vállát támadja. Szilárd célba érő, és képes középen játszani, de leginkább otthon érzi magát, amikor a szélről érkezik.

Huncutság van a megközelítésében, amely alkalmanként túlzott engedékenységbe tévedhet, de házas robusztus munkamorál. A két szál olyan történetekben áll össze, amelyeket gyermekkoráról mesél, amikor labdarúgást lopna helyi papjától, amikor ez volt az egyetlen módja a játék megszerzésének.

Keant összehasonlították Mario Balotellivel, és ez igaz, hogy a Juventus ifjúsági játékosaként egyszer ünnepelt egy gólt, feltárva egy pólót, a „Miért mindig én” ismert üzenettel.A pár barátságban, valamint néhány kellemetlen élettapasztalatban él. Mindegyiket faji módon bántalmazták hazájukban bőrük színe miatt. A Fiver: iratkozzon fel és kapja meg a napi futball e-mailt. Kean saját hibákat követett el – 2017-ben egy 19 éven aluli olasz edzőtáborból hazaküldték Gianluca Scamaccával, amikor beszámoltak egy praktikus vicc elrontásáról, és kimaradt az olasz 21 éven aluliak közül az Európa-bajnokságra. Belgium ellen ezen a nyáron, miután későn jelent meg egy csapat találkozón – de nagyon sok más fiatal játékos is.

És Kean remekelt, miközben képviselte hazáját is. Három gólt szerzett az elődöntőben és a döntőben, mivel Olaszország tavaly alig maradt alul a 19 év alatti euróban.Kean az első kezdetét jelentette a szenior válogatottban, márciusban azzal, hogy ő lett a legfiatalabb játékos, aki versenymeccsen gólt szerzett számukra – 2: 0-s győzelmet aratott Finnország felett -, majd három nappal újabb góllal követte Liechtenstein ellen. később.

„Igen, Kean” – sikoltották Olaszország sportújságainak címlapjai a Finnország elleni győzelem után reggel – visszhangozva Barack Obama híres szlogenjét. Túl korai tudni, hogy egy tizenéves, aki 17 legmagasabb rajtot indított, képes-e beváltani a nagy reményeket. Mégis könnyen belátható, hogy jelenléte miért kelt lelkesedést az Everton Premier League-kampánya iránt.

Author: Adam5811