A wallachiai rally megnyitó szakaszát Kopecký uralta

A harmadik Kopecky csapattársa Ole Christian Veiby Norvégiából.

harminchat Kopecky cseh bajnokságot három év, és tudta, hogy a keserű vereség és a Valašské Meziříčí és környéki megerősíti szerepét a kedvenc. Már a középső szakaszában volt egy vezető 23 másodperccel a második Veibyho alatt folyamatosan a második menet, és még enyhén növekedett.

„Nem vagyunk elégedettek. Az autó jól működik, nem tettünk semmilyen jelentős hibát, és azt hiszem, mi a pontos teljesítmény „, mondta Kopecký. Nagy örömmel fogadta, hogy az a döntés, hogy korán reggel kezdődik a többi keményebb gumiabroncsokkal szemben, igaznak bizonyult. “Megpróbáltuk az aszfalton maradni, és nem megyünk a sárba.Azért hoztam létre ezt a kis előnyt, mert a fiúk mögött én kezdődött mennyi a hóhér, „mondta.

A legközelebbi üldöző lett hagyományosan Pech a Ford Fiesta vezetését R5, ami előtt a norvég pilóta összejövetel cseh követi a vezetési élmény az aszfalt felszínén kapott a negyedik teszt. Az első nap után Pech kell Veibyho jó öt másodperc alatt.

„Az első kör italt, volt egy kis technikai probléma, de a második mentünk fantasztikus idő, ami nem is vártam. Jól csináljuk, talán azért, mert nem sokat nyomunk és nyugodt leszünk.Én különösen örülök, hogy mozogni és neck’m nagyon nelimutuje „mondta Pech, aki télen nagy probléma a nyak és megfenyegette és a műtét.

” Hiányzó velem fizikailag, mert tettem a tél folyamán sikerült csináld magad. Azt zadýchanější, de boldog, hogy tudok vezetni, és a rally „, mondta Pech, aki úgy véli, hogy megtartja a második sor vasárnap. – Nem akarom elveszíteni. Sem Honza de nem elég erő, akkor játszható, „Pech nem adja fel a küzdelmet a győzelemért.

Része a havasalföldi Rally volt az első alkalom ma, és a város SS, amely megállapította, a program szakaszban. “Régóta gondolkodunk róla, nem találtuk meg a megfelelő helyet.Amikor polgármester Robert Stržínek látott Poprád Rallye Tatry saját szemével, mi a szándékom, rögtön tudtam, hogy rychlostce indulhat a munka „mondta az elnök a szervező bizottság Jaromir Tomaštík az MfDnes.

” Urban SS rendben volt, de a visszavonulást indító csapatok porzási problémát okozhatnak. Legközelebb valószínűleg nagyobb távolságot, vagy söpörni fog a tél után “- mondta Kopecký. “Ez tény. Honza mögött lovagoltunk egy szörnyű ködben. Kerestük kanyarban, közel két találtam, és én átugrott a járdára, „mondta Pech.

A 37. kiadás a rally folytatódik oláh nyolc speciális szakaszok vasárnap körül 15:35.

Author: Adam5811