Liga MX: Ki jött el, aki visszajött, és ki jött a Liga MX-re a 2018-as Apertura-ra?

Egy új történet hamarosan mexikói focira készül. A csata a koronát a Apertura 2018 kezdődik pénteken, és arra törekszik, hogy új arcok a jelet az azték futball, hanem ismerős arcok visszatérnek a „home” és mások nem fogják látni.

Több játékos maradt a Liga MX-nél, mint azok, akik érkeztek. Összesen 32 játékos van a 18 csapatból, akik elhagyták az aztec labdát, közülük hárman nyugdíjba vonultak, Rafael Márquez pedig az, aki a legtöbbet kihagyja a pályán.

A bajnok Santos szenvedte a legfontosabb veszteségeket. Három olyan szám, amely kulcsfontosságú volt a hatodik cím megszerzésében, kivándorolt ​​a különböző ligákba.Néstor Araujo Celta de Vigóval Spanyolországba ment, míg Carlos Izquierdoz Boca Juniorsban Argentínába ment, és Djaniny Tavares az Al Ahly-hoz érkezett Arabiba.

De a Warriors nem az egyetlen, akik érzékeny balesetekkel szembesülnek a 2018-as nyílással.Csapatok, mint Pumas, Tijuana, Morelia és Pachuca is vesztik a fontos férfiak a rendszereket, majd felsorolunk néhány a legfontosabb piacok számára a következő fordulóban:

A játékosok több kiemeli, hogy elhagyta az MX Liga:

Rafael Marquez (Retiro) Néstor Araujo (Santos Celta Vigo) Djaniny (Santos Al Ahly) Carlos Izquierdoz (Santos Boca Juniors) Oswaldo Alanis (Chivas Getafe) Nicolas Castillo (Pumas Benfica) Gustavo Bou (Tijuana Racing) Raul Ruidíaz (Monarcas Seattle Sounders) Francisco Silva (Cruz Azul Independiente) Keisuke Honda (Pachuca / Nem csapat)

Míg néhány játékos próbált szerencsét az öreg kontinensen vagy a világ különböző ligáiban, egy játékos csapat visszatér Mexikóba, hogy visszatérjen egy helyre egy rövid lépés után az országból.Az utolsó, hogy „hazaszállítása” volt Eduardo Herrera után nem lép tervek Steven Gerrard a Rangers Skócia él a második szakaszban keresés Santos megtartja a koronát.

visszatérő játékosok a Liga MX

Enrique Triverio (versenyzés Toluca) Eduardo Herrera (Rangers Santos) Guido Pizarro (Sevilla Tigers) Raúl gudiño (APOEL a Chivas-hoz) Végül olyan új arcokkal rendelkezünk, amelyek különleges helyet szeretnének nyerni a saját klubjukban.A bajnokságra nem került sor az úgynevezett robbantásokra, de van néhány neve is, közülük az egyik az argentin Ricky Alvarez, aki 2014-ben a világ második helyezettje, és ez az Atlanti támadás megerősítésére szolgál.

A Blue Cross volt az egyik legerősebb csapat ezen a nyáron, és az egyik követendő szerződés az argentin középpályás, Ivan Marcone a Lanus-tól.Az egyik fő rivális gép, Amerikában is csatlakozott a külföldi, aki a reflektorfényben: Roger Martinez kolumbiai csatár érkező Villarreal.

A játékosok, akik elérik a Liga MX

Iván Marcone (Lanus a Cruz Azul) Roger Martinez (Villarreal Amerikában) Ricky Alvarez (Sampdoria Atlas) Lorenzo Reyes ( Universidad de Chile Atlas) Octavio Rivero (Colo Colo Atlas) William Tesillo (Independiente santa Fe Leon) Jairo Moreno (Independiente santa Fe Leon) Diego Gonzalez (Racing Tijuana) José Ignacio Rivero (Defense és Igazságügyi Tijuana) Gustavo Canto (Ferro Tijuana) Erick Castillo (Barcelona Ecuador Tijuana) Michaell Anthony Chirinos (Olimpia Lobos) Colin Kazim-Richards (Corinthians Lobos) Brian Fernández (Racing Necaxa) Facundo Castro (Defensor Sp Necaxa) Pedro Campos ( U.Chiléből Necaxába) Hugo Nervo (Hurricane to Santos) Joe Abrigo (Audax a Veracruzig) Bryan Carrasco (Audax Veracruzig) Sebastian Ferreira (Olympia a Monarchs-ig)

Author: admin