Wimbledon 2018: Djokovic: “Ez a Wimbledon kétségtelenül az egyik legnagyobb sikerem”

A negyedik wimbledoni címet nyert Novak Djokovic vasárnap van a játékos az egyik legnagyobb slágere pályafutását is jöhetett volna egy ideális idő, miután hónapos problémák egy sérülés.

„a szakmai értelemben mindenképpen az egyik legnagyobb sikert az egyszerű okból: mert az elmúlt két évben már átesett könyök sérülés és sok más helyzetekben, amelyek akadályozták a karrierem”, mondta Djokovic köztelevízió szerbia RTS. Amíg próbáltam “visszavezetni a pályára és visszaszerezni a szintemet, úgy éreztem, hogy jó úton jártam, hogy türelemmel és bízom abban, hogy a minőség és az odaadás előbb-utóbb eredmény “- emlékezett vissza a tenisz játékos, aki a vasárnapi győzelem után visszatért a” top 10 “-be.Végül „a legnagyobb eredmény jött a megfelelő időben, a legnagyobb, legismertebb és legrangosabb verseny,” mondta.

Ő is örül, hogy legidősebb fia, Stefan, vehetnek részt az az első alkalommal, amikor a ceremónia trófeák és ossza abban a pillanatban vele, ami valójában „egy nagy álmok”, hogy már „apa”.

a kérelmet az elődöntő Wimbledon ellen Rafael Nadal ellen, azt mondta, hogy ez volt a legnehezebb győzelmük a versenyen. „Nagyon közel a vereséget. Ő (Nadal) méltán a legjobb játékos a világon, és uralja az egész szezonban az agyag,” mondta Djokovic.

„Az elmúlt hetekben a mozaik, így Ezt mondhatom, taktikai, technikai, pszichológiai értelemben és a játékban rendeztem el.Sikerült egyensúlyt teremteni magamon és az érzelmeim között, és erősítenie kellett a játékomat a mezőnyben, és megmutattam magam a Nadal elleni mérkőzésen “- mondta az egykori világ első számú.

szólva RTS, Djokovic gratulált a labdarúgó-válogatott Horvátország „nagy sikere”, amiért sikerült, hogy a második helyezett World of Russia. „Nagyon jó látni az eredményeket a kis országok régiónk (Balkán) ilyen nagy versenyeken, mint a World labdarúgó-bajnokság,” mondta.

Author: admin