A 2018-as átviteli piac: a Serie A legdrágább dedikálása, amely forradalmasítja az olasz kalciumot

A Serie A, az olasz Liga vagy a Calcio más nevekkel, amelyek sok éven át a nagy nemzetközi transzferek élvonalában voltak, ebben a szezonban visszatér a nyári labdarúgó piac előtérbe, különösen, alffichaje Cristiano Ronaldo , aki a Real Madridból érkezik a Juventus de Torinóba. Több mint gazdasági összege -112 millió euró, ami “csak” a hatodik helyen helyezi el a legdrágább történelmi átutalásokat – egy nagy nemzetközi csillag vonzása érdekében. A spanyol bajnokságnak az elmúlt években nagy vonzereje volt a Cristiano Ronaldo és Leo Messi közötti párbajnak.Most, fél, hogy nagy attrakció történetesen Serie A.

Juventus Turin akarja, hogy végre maga mögött hagyni botrány Moggigate és annak következményeire, és számolja a csoport tagjai között a klubok, hogy indítsa el az összes évben a csoport versenyző a Bajnokok Ligája nem teszi a többi klub elégedettek a szerepét extrák, de nincs meg a támogatást az Agnelli család, és ezért FIAT, mielőtt legalább beszélni ki a éberek a pénzügyi Fair Play. Jelenleg a Juve kivételével a klubok által kifizetett összegek viszonylag szűkösek. Lazio és az Inter például tettek alatti beruházások 40 millió eurót fő dedikálások, de a Serie A transzfer zárónapja augusztus 31.Ezért továbbra is a piaci időszak több mint felét kell teljesíteni.

A milánói helyzet új elemet vezet be az olasz piacon. A Silvio Berlusconi egykori mindenható csapatát két évig kizárták az európai versenyekből, ami megnehezíti számára, hogy belépjen a nagyméretű versenyekre.

Author: admin