Női labdarúgás: Megoldotta az egyik nyári szappanoperát: Sonia Bermúdez a Levante-nak

A Levante és az Atlético de Madrid egyidejűleg bejelentette Sonia Bermúdez átvitelét a rojiblanco csapatról a Granota-ra anélkül, hogy meghatározta volna az összegét.Így ez megoldódott az egyik szappanoperákat a nyár, amelyben az Iberdrola League illeti, mint a játékos, a hatályos szerződés júniusáig 2019 jelezte, hogy szándékában elhagyni a colchonera entitás és a vezetők ezt kapaszkodott a nyújtása 300.000 euró, ami végül tárgyalt, hogy a főszereplő tud szállni Valenciában.

a Levante lesz a hatodik klub a spanyol liga, hogy élvezze a minőségi Sonia Bermúdez, aki korábban játszott Sporting de Huelva, Sabadell, Rayo Vallecano, Barcelona és az Atletico Madrid, ráadásul egy rövid túra az Egyesült Államokban a soraiban Western New York flash and tavaszán a spanyol csapat.

„jött a búcsú pillanatában, zárja be a színpadot, és indítson újat.Nagyon elgondolkodtató döntés, de irányváltás. Három évad után teljes címeinek és célok teljesülnek én csak megköszönni a klub, edzők, érzékszervi és szakosított orvosi szolgáltatások iránti elszántságuk és a munka. A társaimnak, elkötelezettségükért és elkötelezettségükért az ezekben az években tele vannak örömökkel. Három szezonban elért eredmény hihetetlen eredmény. Hála családomnak, mindig is, és támogat engem mindenkor. És természetesen különös figyelmet fordítanak a rajongókra a feltétel nélküli támogatásukért. Mindig nagyon köszönöm. Egyedi és felejthetetlen pillanatokat veszek fel. Mindig emlékezni fogok erre a három évre a személyes és szakmai fejlődés idején. Köszönöm Aupa Atleti! „Mondta a színész búcsúlevelében.

Sonia szinonimája címek és díjak.Kilencszer nyerte meg az utolsó tíz bajnoki (hármat Rayo Vallecano négy Barcelona és két Atletico Madrid), három Copa de la Reina (az egyik az előbb említett klubok), négy díjat Pichichi (2012, 2013., 2014., 2015) és a 2016/2017 szezonban MVP Awards MARCA.

a 33 éves nem akadályozta az erős Levante ajánlat ebben a játékos, aki az elmúlt két szezonban a mexikói Charlyn Corral mögött állt a bajnokság második legjobb gólszerzője, akivel most már megosztja a jelmezeket. A La Vallecana két évszakot jelent, és megerősíti a Granota csapata fogadását a következő évben.

Author: admin