Karviná – Slovácko 0: 0, a hazai csapat az ötödik egymást követő mérkőzést értékelte

Karviná, akik nem veszett el a tavasz, abban az esetben a győzelem visszapattant siklik vasúti hét pontot, akkor a mentő már nagyon közel van. Még a jelenlegi öt pont is az utolsó előtti Brnóhoz ad békét.

“Még azt sem tudom, mit kellene ma értékelnünk. Nem mi. A bár mellett sem teremtettünk semmit, egyáltalán nem voltunk veszélyesek. Gyengén szlovákiai szlovánok voltunk, nagyon csalódott vagyok a teljesítményünkkel. Talán helyénvaló, hogy bocsánatot kérjen a nézők, mert ez volt a legrosszabb teljesítményt a szezon „karvinský gondolkodású edző Josef Mucha. Otthon

Szlovákia harmadik végétől, Brno választotta el csak pont egy ponttal Karviná kicsit javult. Karviná a legrosszabb otthoni teljesítményt mutatta be? Ez rólunk szólt.Láttuk, hogy a futball nagyon átlagos, vagy inkább átlag alatti. A gyengeség. Még mindig ragaszkodunk ahhoz a lehetőséghez, amelyet nem kapunk, de nem adjuk meg nekik. A lényeg egy kicsit számunkra, mindháromat meg kell tennünk. Nagyon boldogok vagyunk „, mondta látogató edző Michal Kordula.

Ahogy az első vendég megrázta, amikor a szögletet élén mellett kapitány Daníček. Karvina nem tudta elhúzni a hosszú időt, mert megakadályozta magukat a pontatlan passzokkal. Akár 19 perc Buda volt esélye, hogy kick szabadrúgást végez, de lövése fölé a bárban.

A legnagyobb lehetőség az otthon és az egész első felében a szögletet volt Hosek, de a technikai fejléc a kapufáról.Egyébként mindkét csapat nem nyújt a nézők sokat, mert ő játszott óvatosan, és megállítja a prim játszott pontatlanságokat, és adja át visszafelé.

Kép a játék nem változott még hosszú szünet után. De látogató Daníček lövés felett, Hare megüt egy otthon előállított kapus Le Giang. Machalík után szabadrúgást vagy a cél, és hiányzott most landolt és Peter. Az egyik pár kép a rudak között szerzett Navratil, de a gyenge kísérlete Le Giang ajánlott.

A legnagyobb esélye a második felében jött öt perccel a vége előtt, amikor a vendégek menekült a szakadár, de Machalík föld csapás sújtotta a kapu .

Author: Adam5811