Az oroszok a téli olimpián lesznek. Kezdhet a semleges zászló alatt

Csak 66 nappal a dél-koreai Phjongcshang begyújtja az olimpiai lángot, úgy döntött, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság részvételével orosz sportolók a játékot.

És ő lesz képes részt venni csak a sportolók, akik megfelelnek a vonatkozó minősítési kritériumokat és mögött nem lesz dopping már.

Mindezek mellett egy semleges zászló.

az elnök a Nemzetközi olimpiai Bizottság Thomas Bach ülésén Lausanne

sarokban, hogy a nemzeti színeket és diadalmuk esetén az orosz himnusz nem fog játszani.A címkék “olasz sportolók Oroszországból” (OAR) lesznek. Szintén felfüggesztették az orosz olimpiai bizottság, amely bírságot kapott 15 millió dollárt ( a költségek a vizsgálat ).

„Sajnálom a tiszta sportolók, akik nem tudják felvenni a versenyt annak fennhatósága alá. De nem látom okát, hogy miért indul egyáltalán semmit, és nem azt mutatják, hogy azokat megtisztítják orosz sportolók, „mondta egy sajtótájékoztatón Lausanne elnöke a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Thomas Bach.

Oroszország így vált az első állam, kizárták az olimpiától a doping miatt. A múltban csak politikai okok miatt volt. Expedíciójából kirekesztődés ellen a játékok, az oroszok azonban hivatkozhat a CAS sport választottbírósági.Ezt jelentette be a fejét az orosz olimpiai bizottság Alexander Zsukov.

tagjai a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Délután tanul šestnáctiměsíčního vizsgálat által vezetett egykori svájci elnök Samuel Schmid és a német Denis Oswald.

A csapat foglalkozott a gyanú az állami szerepvállalás az Orosz Föderációban a dopping az olimpiai játékok Szocsiban 2014

„Soha életemben nem láttam ilyen manipuláció és csalás a gyakorlatban.Ez egy soha nem látott pusztítás általában a sport, „mondta a sajtótájékoztatón Samuel Schmid.

Az olimpia Szocsiban volt köszönhető, hogy manipulációk minták selejtezett 25 orosz sportolók, elvesztették 11 érmet.

Még így, mielőtt a mai találkozó gondolták nyomtatott kizárása orosz sportolók a játékot. „De reméljük, hogy megnyerjük a józan ész,” mondta, mielőtt találkozott az orosz miniszterelnök-helyettes és egykori miniszter Sport Vitalij Mutko.

Nehéz megmondani, ha elégedett volt az eredménnyel.

kiterjedő tilalmat orosz sportolók a játékok vannak, de Mutko kapott életfogytiglan.A nyomozók már azonosították az agy mögött a dopping működését, és soha sem olimpián.

nyomában a sportolók

Hasonló döntések Nemzetközi olimpiai Bizottság már egy év és fél.

előestéjén a játékok Rio de Janeiro, a NOB nagy nyomás alatt -, hogy kizárja az egész orosz csapat a játék, miután kiderült, a jelentés a független kanadai jogászprofesszor Richard McLaren.

az állami tulajdonban lévő dopping részesült 1000 sportolók 30 sport 2012 és 2015 között

akkoriban, a NOB nem találja a bátorság.Balról az egyes nemzetközi sportszövetségek, ha ezt az oroszok a játék elindításához.

Azért választottam az azonos változatban, mint a Nemzetközi Atlétikai Szövetség IAAF előtt az idei világbajnokságon Londonban. A semleges zászló alatt a kezdet nem tetszett Vladimir Putin orosz elnöknek. Megfenyegette, hogy ebben az esetben nem az orosz nem megy az olimpia.

Hétfőn de szavai tagadta a Kreml szóvivője, Dmitrij Peskov. “Nem, nem gondolkodunk róla.Ellenezzük megsértése a sportolók, de ugyanolyan tiszteletben tartjuk az olimpiai gondolat „, mondta hivatal TASS.

A legvalószínűbb, mint az orosz sportolók a játékok Phjongcshang lesz.

Csak nem színek ők szoktak.

Author: Adam5811