Milyen akciókat találunk a 22Bet bukmékernél?

Mindegyik bukméker küzd az ügyfeleiért és sok különböző akciót kínál. Ebben a cikkben megnézzük a fiatal, de dinamikusan fejlődő 22Bet céget. Milyen akciókkal rendelkezik jelenleg?

Először röviden a bukmékerről

22Bet egy fiatal és dinamikusan fejlődő bukméker cég. Tevékenységét 2017 óta folytatja, de a tippelők között már viszonylag népszerű bukméker. Egyebek mellett az akcióknak köszönheti a 22Bet a játékosok széles körét. Ehhez más tényezők is járultak hozzá, mint pl.: áttekinthető alkalmazás okostelefonra, éjjel-nappal működő vevőszolgálat és a gazdag ajánlat. 

22Bet és akciói

Üzlet

Ez egy olyan hely, ahol kicserélheti a 22Bet pontjait az ingyenes fogadásokra vagy a népszerű márkák eredeti termékeire. A pontokat gyűjtheti a sportfogadásokkal vagy a kaszinóban való játékkal. Az üzletbe bármikor betekinthet a játékos profiljában.

Üdvözlő bónusz

Legnépszerűbb akciók az új játékosok számára. Regisztráljon a 22Bet-en, majd töltsön ki a felhasználói fiókjára vonatkozó minden kötelező mezőt. Fizesse be az első letétjét és vegye át a 100% bónuszát, legfeljebb 122 euró mértékéig. Az akció a sportfogadásokra vonatkozik.

A pénteki Reload

Az akciók a 22Bet-nél pozitívan meglepethetnek minden sportfogadás rajongót. A bukméker heti bónuszt kínál. Fizessen be egy legalább 1 EUR értékű letétet pénteken, majd élvezze a “Pénteki RELOAD” akcióban való részvételét. 100%-os bónuszt kap 100 euró összegig. 

Bónusz az első letét után

Az ajánlat a kaszinó játékokat kedvelőknek szól. 22Bet arról gondoskodott, hogy mindenki, a játékpreferenciákra való tekintet nélkül egy akcióban részesüljön. Regisztráljon a 22Bet-en és fizesse be az első letétjét. Most elég a nagyszerű 100%-os bónuszt átvenni, akár 300 euróig a kaszinói játékokra.

Heti verseny a 22Bet-től

A következő bónusz, ami minden héten aktuális. Elég egy fiókkal rendelkezni a 22Bet-nél és az egyik kaszinói automatával játszani, hogy pontokat szerezzünk. A hét végén a pontokat összeadják és a 30 legjobb játékos díjat kap.

A nap akkumulátora

22Bet akcióinak sok a rajongója. Ennek oka biztosan a bónusz is. Válassza ki a nap akkumulátorát, tegye meg a fogadást és várjon a különleges díjra.

Vegyen át ingyenes forgalmat minden nap.

Mindennap más a feladat. Ennek köszönhetően a 22Bet akciók egyáltalán nem egyhangúak. Végezze el a feladatot, hogy az adott napra szóló külön díjat kapjon.

Weekly rebate

22Bet-nek az utolsó akciója a rebate bónusz. Elég a fogadásokat megtenni, minél többet fogad, annál nagyobb rebate-et kap. Az elszámolások hetente történnek, a rebate összege pedig a számlájára kerül jóváírásra minden kedden.

 Az akciók a 22Bet-nél nagyon jól átgondoltak, a számuk lenyűgöző. A fiatal bukméker végig gondolta a megosztást és így nyernek azok, akik inkább sportfogadásokkal játszanak, illetve azok is, akik inkább kaszinó játékosok. A játékok és bónuszok gazdag ajánlatának köszönhetően a bukmékert nagyra tartják a játékosok körében.