James olyan gyorsan haladta meg a mérföldkövet, hogy az NBA elfelejtette megünnepelni

A World Reuters és az Associated Press teljesen elfelejtette ezt a számot. És még a címeket a honlapon NBA.com számsort megtalálni 31000.

Amikor néhány héttel ezelőtt ugyanezt a dimenziót német hős Dirk Nowitzki, az NBA ováció a még hangsúlyosabb.

Erőteljesen ünnepelt is, ha James egy hete felülmúlta Michael Jordan élén a sorrendben egymást követő játék 10 vagy több pontot.

Miért ilyen példa a béke körül a vezető Cleveland?

Több ok is megtalálható. Az egyik legfontosabb pont az a sebesség, amelyen az új vonal megérkezett.Csütörtök este írásos 33 pontot és egy nappal később, Washington 44 pont szemben Philadelphiában.

A mint a statisztikusok a halál 77 pont tárgyalt, LeBron volt a szám 31 002. Fő

még a közepén a pénteki párbaj, hogy maradjon nyugodt törvény, a nagy áttörés volt LeBron hitelét kilenc pontot és a lövés gyötörte. Még nem változtatta meg az ütést. Az év második felében Ábrahám ültetett 35 pont…

A hagyomány hasonló teljesítményt, hogy a játék megáll, és a nyertese kapja ováció. Ez is igaz volt ebben a szezonban, amikor James meghaladta a 29.000 pontot és a 30.000 pontot.

De most nem működött. Cleveland Cavaliers összetörte a harminc pontot a Sixerstől.Přiostřoval a meccs Csillagok a bírók beszédet…

31.000 pontot, James elérte az első két szabad dob négy másodperccel a vége előtt 128 130.

Nem, nem volt igazi ünneplés a pillanatig.

A meccs nem volt vége, játszani játszott. Victory 132: 130 végül hozta Philadelphia elmozdulás a harmadik helyre a Keleti főcsoport előtt Cleveland.

És így James kellett elégednie a néhány szerény pozápasovými gratulálok.

Miután elveszítette a párbajt vele egyébként, különösen a golyókat, amelyeket nem adott. Különösen egyet. Az utolsó pillanatban eldobott dobás, ami kompenzációhoz és meghosszabbításhoz vezethet.

Ami a kántálást illeti, James is találkozott.A tripla dupla 44 pontot, 11 lepattanót és 11 segitséget adott. Az ő korában, éppen ellenkezőleg, a legidősebb játékos az NBA-ben, aki egy szezonban elsajátította két tripla dupla 40 ponttal és így tovább.

A összetör keresztül Ersan Ilyasova nyilvánították a legszebb eseménye az este az NBA-ben.

A kivételes volt James párbaj a fiatal ausztrál képviselője Ben Simmons. Nem csak azért, mert a huszonegy James Simmons pártfogoltja válhatna utódját.

Pénteken, egy fiatal erőmű Philadelphia villant 27 pont, 15 lepattanó és 13 gólpassz. Egy újonc számára ez már 12. hármas páros, rövid karrierje az NBA-ban.Ő belépését a verseny nemcsak legyőzi a kezdetektől a LeBron James, de Magic Johnson.

A folyó évben, James játszott az összes mérkőzést Cleveland, és most már a hitelét 80 pont nastřílených uralkodik statisztikák (2215) és Anthony Davis gyűjtötte a legtöbb 30 vagy több ponttal (32 esetben). A számos segíti James a második helyzetben (734).

átmérője 27,5 pont, 9,2 gólpassz és 8,7 lepattanót és éli az egyik legsikeresebb az elmúlt 15 évben profibasketbalu.

pénteken, ráadásul meghaladta Kareem Abdul-Jabbar az ötödik helyen a teljes számának třicetibodových játék (430).Hamarosan alázatos és negyedik Kobe Bryant (431), az elején a következő szezonban, mögötte Karl Malone elhagyta a harmadik (435), és kiáll az előtte csak nagy nevek Wilt Chamberlain (515) és Michael Jordan (562).

Author: Adam5811