Tippmix kalkulátor

Manapság már a fogadóirodák és a bukmékerek sokfajta módon könnyíteni szeretnék a fogadó dolgát és így csábítani a tippelni vágyó ügyfelet a fogadóirodájához. Már nem elég sok fogadási lehetőséget kiírni  sok sportágra és sportra,, sőt, már bónuszt is minden jobb fogadóiroda kínál. Továbbá a 24 órás ügyfélszolgálat is gyakran természetes, ezért a fogadóirodáknak valami mással kellett megjelenni. Az egyik az eszközök közül a kalkulátor, a mi esetünkben a tippmix kalkulátor. Mit tud ez az eszköz?

Otthonról a nyugalom és kényelem környezetében össze lehet válogatni a szelvényre az eseményeket, amelyekre óhajt fogadni, és még a fogadás megkötése előtt ki lehet számítani az oddsokat valamint a lehetséges nyereményt és hasznot. Ha kombinációs fogadást szeretne kötni, akkor meg lehet nézni, hogy mi történik akkor, ha valamelyik tipp nem jön be.  Ezután már nem marad más hátra, csak megkötni a fogadást.

Hagyan használni a tippmix kalkulátort

Az elején szükséges kiválasztani és kikeresni a sportesemények számát, amelyet szeretne megjátszani. Ezután a kiválasztott oddsokra kell klikkelni. Ezután a weboldal alján megjelenik a szelvénye, amelyre még szükséges beírni a tétet. További eseményeket úgy lehet hozzá adni a szelvényre, hogy újabb oddsokra klikkel. Eközben a tippmix kalulátor kiszámítja a kombinált oddsot és a siker esetében a lehetséges nyeremányt, a kombinációk esetében az egyes kombinációk részleteit.

Normál kötésű fogadásban minimum egy, maximum nyolc eseményre lehetséges kalkulációt végezni. A kötéses fogadás esetében az események oddsai összeszorzódnak, de csak akkor nyerő a szelvény, ha az összes tippelt esemény sikeres. A minimális tét 200 Ft. fogadásonként, maximum 100 000 Ft. A várható nyeremény értéke legfeljebb 1 millió Ft. lehet egy szelvényre.

Kombinált fogadás esetében több eseményt is lehetséges megjelölni, legalább három, legfeljebb nyolc esemény kimenetelére lehet tippelni különféle kombinációkban. Itt a minimum tét 100 Ft., a maximum marad 100 000 Ft., és a maximális várható nyeremény sem lépheti túl az 1 millió Ft.-ot szelvényenként.

A Tippmix.hu weboldalain ehez kötődnek természetesen az eredmények is. Szép, áttekintő módon hozzá lehet jutni a sporteredményekhez kiválasztva a táblázatban a sportot, országot, ligát és időpontot. Ezután rákattint az eredmények listájára és már csak kivárja, még megjelennek az Önnel kiválasztott eredmények.

A Tippmix weboldalai nemrégen megújultak, ezért az útmutatóban részletesen ezek az újítások le vannak írva, hogy minden ugyfél könnyedén megtalálja azt, amit keres. Most már heti több ezer eseménynel bővült a kínálat, több fogadási típussal, és végre itt az élő fogadás is. Újdonság az is, hogy az élő fogadásokra külön szelvényen lehet csak játszani. Továbbá az útmutatóban megtalálhatóak a gyakori kérdések, mert ezek nagyon hasznosak lehetnek elsősorban a kezdő fogadó számára. Sőt, a Tippmix.hu videós útmutatót is készített az ügyfeleinek, ahol videón lehet megnézni a legfontosabb tudnivalót.

Végül bemutatjuk a Tippmix.hu panaszkezelését, ahová fordulhatnak panaszaival, észrevételeivel, vagy csak információk megszerzéséért telefonon, vagy írásban e-mailben. A telefonszám és a cím megtalálható a társaság honlapján.

Author: Adam5811