A Paris-Roubaix csatára megtámadta, de messze volt. Sagan boldog

A cseh rajongók számára a nap egy pillanatának kell lennie.

A cél Pokol északi maradt 75 km-re, bár kissé feltűnő minden kedvencekből álló Zdenek Stybar.

A cseh bajnok senki hozzá, így Štybar iszkolt után ügyetlen kövezetén Észak-Franciaországban egyedül.

húsz kilométerre ezt a kecses kört vett 32 éves cseh ismét elnyelte a fő csomagot.Nem, nem ez után két második hely volt a Paris-Roubaix Štybarův nap.

A legfontosabb támadás jött hamarosan.

Volt ez a lelkiismeret az ember, ahol lógva minden szem kedvencek. A támadás Peter Sagan, de nem sikerült megragadni még Greg van Avermaetovi vagy szeptember Vanmarckovi vagy szórólapok Quick-Step.

szlovák kerékpáros a 111-es számú hátán lelőtte a macskaköves szakaszok előtt a verseny jött Sylvain Dillier a Jelle Wallaysem aki taposták napján menekülés.

harminc kilométernyi hosszú Wallays Sagan tartott, amíg el nem ájult. Dillier azonban versenyen élt.A háromszoros világbajnok váltogatni ütemben, hogy a kocka vele utána tartott egy kullancs. Otthon

Együtt duó létrehozhat akár két és fél perces előnyét, és ez még csak Sagan vezetés a csapat Autók sportigazgató John Wallach kulcsa szigorítása laza száron.

Sagan mögött próbálják elérni Greg van Avermaet, szeptember VANMARCKE, Niki Terpstra és Jasper Stuyven, de minden hiábavaló volt.

Miután két hiba, hogy a szlovák útban Párizs-Roubaix találkozott tavaly, idén osmadvacetiletého natív Zilina a második diadal kerékpározáshoz Monument ( két évvel ezelőtt megnyerte a Tour of Flanders ) minden technikai nehézség nem készült.

Dillier megérkezett a Roubaix velóra, amelyet Sagan maga mögött hagyott.Az advent a világbajnok az utolsó kanyarban, de ez már túl sok volt a fiatal svájci.

Sagan így lett az ötödik kerékpáros, aki uralja a királynő klasszikusok mezt világbajnok. Legutóbb valami hasonló történt 37 évvel ezelőtt Bernard Hinaultnál.

“Csodálkozz! Annyira fáradt vagyok, de boldog vagyok. Ez az első alkalom, hogy nem volt technikai probléma vagy bukás. Szeretném megköszönni továbbá a csapattársak – Daniel Ossovi, Markus Burghardt és testvére Juraj felhajt az összes bejáratok, és engedjék meg, majd utazni, „mosolygott a szlovákok a végén.

A második Dillier, aki egyben az a nap hőse, harmadik lett a Niki Terpstra-ban.Zdenek Stybar végül befejezni a harmadik csoport spurtoval kilencedik. Otthon

Štybarův nap: hiba és 20 km elszigetelten

az úton haladó kerékpáros a legnagyobb francia város, kivéve velodrome Roubaix várható 257 kilométerre, ami átterjedt 29 macskaköves ágazat teljes hossza 55 km.

a három legfélelmetesebb ágazatok – Arenbergský erdő, Mons-en-Pévèle és a Carrefour de l’Abre – a szervezők eddig öt csillag, mint azok a legrosszabb állapotban valaha.

most nekik kell dönteni a győztes.

a pokol északra ment motoros kellemes, 20 fok 11:00.Fél óra, majd vett egy szivárgás született.

57 km-re a külön mező csoport, amelyben kilenc taposott kerékpárosok. Közülük még Sven Erik Bystrom (UAE), Silvan Dillier (AG2R), Marc Soler (Movistar) és Jelle Wallays (Lotto-Soudal).

Ennek során a kilenc fejlett nyolc perces vezetést, de már 160 km a cél előtt elkezdett fokozatosan csökkenni fog.

Sok a kedvencek voltak még az első felében a verseny problémákat. Stefan Küng a BMC csapatából adták. Problémák szintén támogatják diadal Greg van Avermaet és Oliver Naesen.

Technikai szövődmények nem kímélték a cseh mester, 130 km-re átállni, mert meg kellett változtatni a hátsó kerék Zdenek Stybar.De hét mérföldre eljutott az első csoportba az ő “Wolf pack” -jával együtt, amikor a Quick-Step motorosok becenevei.

Csak érkezése előtt Arenbergského erdőben leesett a középmezőny amelyen szenvedett Matteo Trentino. Mitchelton stabil vezető Scott végül feladta a versenyt. Fő

A rettegett erdő Arenbergském ideig nem drámai események történtek. Grupo vezetők a most meglehetősen gyér csoport közé megjelent üldözésére Štybarův munkatársa Philippe Gilbert, valamint Mike Teunissen származó Sunweb és Nils Politti a Katyusát.Húsz kilométert, mielőtt a fő csomag megszökött, mielőtt ismét eléri.

Csak akkor, 75 km-re, mielőtt szalag jött támadás cseh bajnok!

Zdenek Stybar találta magát a csoport élén, továbbra is gyors ütemben, és amikor visszanézett néhány méter után, egyedül volt.

a dvaatřicetiletému kerékpáros azonban sem a többi közé hozzá. Stybar és a blokkok taposta egyedül, és fokozatosan felcserélt odpadnuvší versenyzője egész nap menekülni, aki nyilván a fáradtság okozta a lépést nem segít. Otthon

Ezért is Štybarův támadás nem sikerült, végül miután tizenöt kilométer.

a támadás követte Greg van Avermaeta és 55 km-re a jól Peter Sagan.

A támadás, amely kiderült, hogy győztes.

Author: Adam5811