Froom csapdája. A Tour de France nem akarja a négyes bajnoki címet

Egy szakasz, amely egyike lesz az egyik legfontosabbnak. „És természetesen nem akarja alábecsülni őt”, mondta a négyszeres bajnok Froom.

Úgy viselkedik, mintha semmi sem történt volna. Anélkül, nagy érzelmek ahogy készül a verseny az év, és reméli, hogy ez fog történni, miután Jacques Anquetil, Bernard Hinault, Miguel Indurain és Eddy Merckx csak az ötödik ember a történelemben, hogy Tour nyerni az ötödik alkalommal (hétszeres világbajnok Lance Armstrong volt köszönhető, hogy a dopping az eredmények törlődnek).

Előfordulhat. És talán ez alatt történik a legbizarrabb körülmények történetében a versenyt. Ha valóban Froom volt július 29 Elysian Fields sárga, ez lehet az első, aki ezt egy olyan időszakban, amikor még vizsgálat alatt dopping.

Vagy ott nem fog megtörténni.Valóban fennáll annak a veszélye, hogy július 7-én a Froome nem kerül meghívásra a megnyitó ünnepségre.A szervező cég ASO nem tetszik, hogy a Brit legrangosabb verseny a naptárban kezdődött idején nem lett volna megoldható én salbutamulovou oka. Ez egy ilyen lehetőség létezik, megerősítette a hivatal Press Association és a szakmai szerver Cyclingnews két felső férfi a szerkezet ASO.

A Froom megengedett határérték szalbutamol – gyógyítja az asztma, amely egy speciális engedély – több mint kétszerese a tavaly az tizennyolcadik szakaszban a spanyol Vuelta, ami később nyerte.

a szalbutamol nem veszik az adott anyagnak a WADA listán, így a 32 éves Brit versenyezhetsz egészen addig, amíg az ügy megoldódott. „Azt gondoljuk, a mi orvosi csapat, aki azt tanácsolta, az inhalátor,” megakadályozza az egész idő alatt született Kenyában.

Idén tizedik lett a versenyek során Ruta del Sol és a harmincnegyedik a Tirreno-Adriatico.Minden alkalommal, amikor győz, messze van. “Nem könnyű gondolkodni – ismeri el. „De a világ nem olyan ember, aki szerette volna jobban megoldani az ügyet a lehető leghamarabb.”

Az elmúlt évben azonban a szezon volt megkedvelni szándékosan kihívást miatt dvojboji két Grand Tour mögött. Ebben az évben is ugyanezt a célt, még mindig gondolkodás győztes kettős Giro – Tour.

Kerékpár csúcsokat úgy tűnik, hogy egyetért azzal, hogy ez nem történhet meg, hogy Froom a Giro és a Tour alatt egy felhő a gyanú versenyzett.

Ez az, amiért Gira igazgató Mauro vegna igényel Froomovi cím maradt, amikor a versenyt nyert. A Tour az ellenkezőjét választja. Ha az ügy még mindig folyamatban van, nem akarják a legnagyobb kezdő ikont. Valami ilyesmi lehetséges? Igen, ő az. Az ASO-nak több hatásköre van a Touron, amely védi a verseny hírnevét, és nem hívja meg a potenciális bűnösöket. Többször a múltban, és kész.

Talán 2004 ASO betiltották kezdve három motorosok, akik vizsgálták dopping. Egy évvel később Jan Ullrich, Ivan Basso vagy Francisco Mancebo nem volt meghívva – ugyanaz az ok.2008-ban, Alberto Contador nem tudta megvédeni a címét, mert költözött Astana, ami miatt a dopping módszerek a múltban a Tour sem hívták.

És akkor ott vannak még a többi esetben. Talán 2008-ban az ASO visszavonult, és miután egy kokainbűncselekmény elindította Tom Boönent. A Clenbuterol esetének vizsgálatakor Alberto Contador is versenyben lehetett a Touron. – De most szükségünk van egy válaszra. A kerékpáros, aki veszélyben van a felfüggesztés alatt, nem versenyezhet velünk. Ez a groteszk, „Fuss Tour igazgatója Christian Prudhomme.

A Froom júliusban indul, vagy nem? Nehéz becsülni. A végső ítélet az ő esetükben előfordulhat a Tour előtt, de utána is.Ebben az esetben a Froom reménye a rekord diadalra a szervezők kezébe kerülne.

Author: Adam5811