Elolvastam őket, és élveztük a Tonara edzőt. A Pilsen-eljárás lezárult

Szombaton 18 órától a szlávok városházaban megbeszélést folytattak az Izlandi Liga bajnokságával.

a legnagyobb fegyver. Jól védtük, és gyakorlatilag a kezdetektől fogva a mérkőzés ellenőrzés alatt állt ”- dicsérte Michel Tonar, a Pilsen edzője. „Az izlandi kézilabda erős és kemény. De azt hiszem, hogy átléphetjük őket ”- mondta Tonar hosszú észak-európai utazás előtt.

Vasárnap este megerősítette ezeket a szavakat. A Tehetség kitűnően elsajátította az új évad első éles meccsét.Kevesebb, mint húsz perc elteltével a hazai csapat 9: 3-ra ugrott. A vezetés még a Pilsen edzőjének megoszlása ​​után sem haladt tovább. „A Honza Stehlíknek enyhébb egészségügyi problémái voltak, de sikerült megbirkóznunk.”

Öt perccel a fél előtt a vendégek hétpontos különbséget mutattak (5:12). Haukar két gólt ellentmondott egymás után, elsősorban Adam Baumruk, az egykori cseh állampolgár fia, aki Izlandon telepedett le, bal oldalán tartotta a meccset. De az első fellépés utolsó szava a Pilsen pivot Shingle volt.

Nem történt meg. A szünet után a hazai csapat négy gólkülönbséghez közelített (10:14), és a Talent újabb nyomása nem törtette el, aki hét gólt szerezte meg. Öt perccel a vége előtt 19:22 volt a kijelzőn, és Haukar még mindig érzékelte az esélyt.A cseh bajnok azonban sikerült a következtetést, és nagy beavatkozások segítették a kapust Šmídnek, és a hazai tehetség nagyon ígéretes eredményt hozott. Hét gól, és hagyja, hogy az ellenfelek végül csökkenjenek ”- tette hozzá Tonar.

A földön marad, a szombati megtorlás nagyon nehéz lesz csapata számára. „Semmi sem történt, de bízhatunk egymásban. Ha ugyanazt az előadást mutatjuk be, mint Izlandon, örülök. És azt hiszem, hogy a szurkolók már alig várják a meccset, és a pilseni csarnok tele lesz.Bárcsak a légkör olyan lenne, mint egy extraleague döntő ”- mondta az edző.

Author: Adam5811