A Tojama csodája. A japán kosárlabda ász nehéz lesz

A Keleti Sportközpont Sanghaj arénája meglepetten üvöltött, amikor Hachimura hirtelen úgy döntött, hogy összetör – Godzilla erejével. A török ​​ellenfelet gurította, bár szempontjából úgy tűnt, hogy a fizikai törvények szerint nem éri el a kosarat.

De kivételes volt. 21 éves korában a legjobb kosárlabdázó, aki valaha volt Japánban. Ami a legnagyobb akadályt jelenti a Cseh Köztársaság Baumbet számára: ha a világbajnokságon gondolkodni akarja, kedden 10.30-kor kell leállítania a Hacimurát.De Törökország megmutatta az utat: “Ha sikerül csalódást okoznunk, minden lehetőséget megkísérel lőni, nehéz helyzetbe kerülve, ami negatív spirálvá válik.”

szerepét; Még 206 centiméter magas és 105 kilogrammos kolosszus esetén is az elvárások túl nehézek. 40 japán újságíró érkezett az idei NBA-vázlathoz – Hachimurát kilencedik helyre választották (országos maximum), és a média érdeklődésére türelmesen reagált a szokás.

A jövőbeli nemzeti szupersztárnak számítják. Mindössze négy honfitársa játszik NBA-t eddig: további kettő amerikai volt, és a fennmaradó páros, amely 29 indulást gyűjtött össze, csodálatos módon Toyama városából, a Washington Wizards határozottan számolja.A klub vezérigazgatója Kínában van, hogy személyesen üdvözölje Hachimurát. A varázslók új szponzorálási ajánlatokat kaptak közvetlenül a tervezet után – a japán piac erőssége nagy.

És akkor kezdődött a világkupája…nem áll meg. A török ​​lecke róla is szól. „Láttuk, hogy nincs sok a fizikai játékhoz. Cedi Osman kissé a szárny alá vette, és nyilvánvaló volt, hogy nem érzi magát jól ”- mondta pariuri online Romania Martin Kříž, a videó elemzése. más reprezentációk, de továbbra is keményebbnek és erősebbnek kell lennünk a védelemben.A védekezés és a visszapattanás a Cseh Köztársaság ellen dönt. ”De elsősorban a gólszerzés miatt van a pályán.

„ Rui rendkívül fontos számunkra, de őszintén szólva, ez egy kissé eltérő szint ”- méltatta el japán amerikai Nick Fazekas, miért Hachimura a bajnokság elején a rajongói előkészületeinek árnyékára emlékeztette őt.

“Sokat vett. Meg akarta mutatni, hogy ő az NBA játékvezetője ”- mondja Pumprla, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a Hachimura körüli mánia ősszel kitörjön a tengerentúlon, nem pedig Sanghajban. „Úgy gondolom, hogy mindannyian tovább folytatjuk.Több játékost használhatunk erre a célra. ”

Minél jobban megállítják a csehek, annál inkább el tudnak álmodni, hogy folytatják Kínában.

Mai multe informații aici: Mai Mult

Author: Adam5811