Amerikai klasszikus. Orosz gazember. Medvegyev nyeri és provokálja a nézőket

A vasárnapi búcsú a cseh újságíróknak előtt Karolína Plíšková megemlítette a 2019-es legnagyobb US Open-élményét: “Medvegyev beszélgetése a bíróságon a Lopez-mérkőzés után!” ő tartotta az ötödik magot tartalmazó Cincinnati bajnokot péntek este az Armstrong Stadionban.

Először elrántotta a törülközőt a válogatóktól, és eldobta. A játékvezető figyelmeztetése után ledobta a rakétát.Aztán, miközben átlépte a tornyot, emelt középső ujja tökéletesen irritálta a nézőket, akik egyre inkább nyögtek és vadul bátorították Feliciano Lopez veteránt. : 6, 7: 6, 6: 4 és egy tárgyalóteremben folytatott beszélgetésen kihívóan azt mondta: “Köszönöm mindenkinek, emberek. Az energiád a győzelemhez vezetett. Nélkül valószínűleg veszítek, annyira fáradt voltam. Szóval azt szeretném, ha tudod, mikor mész lefeküdni, hogy köszönöm neked. ”A beszéd természetesen még melegebbé tette a hallgatóság mindig jelen lévő részét.És Medvegyev folytatta: „Az a hatalom, amelyet küldsz nekem, még öt mérkőzést tart. Minél hosszabb ideig folytatod, annál többet nyerhetek érted, emberek. ”

Az orosz még nagyobb felháborodást váltott ki, majd azt találta, hogy az öblítő rétek zavargásainak összege 19 000 dollárra nőtt.

Míg rajongói többsége ideges volt a cselekedeteiről, mások élvezték őket, és néhányan felvidították a New York-i csatában. Dominik Köpfer (3: 6, 6: 3, 6: 2, 7: 6). Újra szúrta a közönséget.

„A combom és a vállam fáj. Annyi fájdalomcsillapítószert vettem, amennyit csak tudtam. De adtál nekem a levet, hogy ne adjam fel. Köszönöm. Menj tovább.Te vagy a legjobb “- mondta.

Bár a helyszínen bárki bolondít, mint egy őrült bolond, sokkal békébb az újságírók interjúja során. Olyan dolgokat csináltam, amelyekre nem vagyok büszke. ”

„ Arra törekszem, hogy jó emberekért tűzzek ki a bíróságon. Nem hiszem, hogy magánszerencsém vagyok. ”

” 100% -ban koncentráltam a meccset. Ezután egy kicsit ugratam a közönséget, amit élveztem. Remélem, ők is élvezték magukat. ”

” És a táncom a megváltozott kard után? Örültem, hogy továbbjutottam az első Grand Slam negyeddöntőbe.Nem akartam bántani senkit. ”Medvegyev esete azt mutatja, hogy a többi élethelyzethez hasonlóan nem bölcs dolog az embereket az első benyomásuk alapján megítélni.

Egyik teniszező sem nyert több győzelmet ebben az évben, mint ő (48). Az a srác, akit Miloslav Mecirhez vagy Jimmy Connorshoz hasonlít az ütései miatt, nem pusztán figyelmet érdemel a közönség előtt való éreztetésért. És valószínűleg egy lenyűgöző show.

Author: Adam5811