Slovácký Heča a változásokra törekszik, csapattársa segít

„Ha egy ajánlat érkezett, foglalkoztam vele. A klub tudja, hogy szívesen fogadná a változás. De majd meglátjuk, ha valami felbukkan, „pedig megvonja a vállát még. Szezon volt kiváló. Szlovákia számára, ahol az ötödik egymást követő évben Kapus vezető, elismerte, mindössze 32 gólt. Heca maga kilenc alkalommal gól, és volt egy 75 százalékos siker beavatkozások. Minden koronás végén tavasszal, amikor volt golyóálló 610 perc a sorban, és kijelentette, a legjobb játékos a bajnokságban májusban.

„Volt, hogy vizsgálja felül a többi. Részemről volt egy pár jó játék, de azt is tudjuk, körülbelül gól, nem kaptam.Ez egy bizonyos sorozat és számos tiszta számla volt, de néha nem volt olyan sok munka – mondta egy tipikus szerénységgel, őrült gólszerzővel. – Nem tudok semmiről semmit. Jelenleg nincs vezetője, de Šumi sokat segít nekem – mondta Heča, Veliček Šumulikosky egykori csapattársa, aki a világgal futott a labdarúgással. “Ha a külföldiek megjelennek, valószínűleg nem vitatkoznék.Mindenesetre remélem, hogy bármi is megéri, “kívánja.

Szlovákiában két évig szerződést köt, és hangsúlyozza, hogy nem minden áron történő átruházás. p> Bár a Slovácko az utolsó előtti fordulóig mentette meg a játékot, a játék jó minőségű volt, így a következő évben ez az, amit tegyen. A megújulási változások nem szükségesek. Inkább a tapasztalatnak egy fiatal csapatnak kell megmutatnia a helyi versenyzőket ebben az évben a legmagasabb versenyben. Semmilyen mérkőzésen nem égettünk ki, de most már csak a káderek újratöltése és az, amit nem tettünk.És teljesen másnak tűnhet, “hec meg van győződve.

Az összegyűjtött célok száma az asztal felső felében lesz, míg a szláv 23 célnál kevesebb volt, mint a leggyengébb Brno. ez a szezon nagyszerű volt. Ez a csapat azt a mentalitást képviseli, hogy mindenki, aki bekerül, a legtöbbet hozza ki. És a végső sorozatok mindenki számára készültek. A támadók előadóitól a védők által védett golyókig mindegyik mérkőzésen talán három négy volt – jegyezte meg a dél-morvaországi Krumvira város natív.

“Egy kicsit bajba jutott a játék, hanem a játék vége.Hiányoztunk csak a gólt, a mérkőzések szinte mindegyike kiegyensúlyozott volt, célunk miatt elveszítettük őket. ”Az esküvőre való felkészülés miatt le kellett vágnia egy nyaralást a tenger mellett.

“Négy nappal az esküvő után kezdődik a felkészülésünk. A barátnők természetesen valahol menni akarnak, de a körülmények nem. Talán csak menjünk valahol a kerékpárra. Szeretem a hegyeket, ezért hegyeket keresek. A barátnője is csinál.Fontos, hogy pihenjen a labdarúgásból – mondta Heca.

Elméletileg a jelenlegi nemzeti csapat előkészítő táborába is fel lehet hívni. “Igaz, hogy amikor felhívtam az uniótól, hogy helyettesítő leszek, megkérdezték, hogy van-e valamit tervezettnek” – írja le, és elismeri, hogy az öröm, ha nem egyszerű, éles jelöléssel. – Hogy valahogy nem lettem volna. De kérem, ez egy bizonyos szezonális besorolás. “

Author: Adam5811