A játékvezetők bohócok, elég voltunk, Nápoly vezetője dühöngés után dühöng

„Mit csináltak a bohócért? Kizárj egy úriembert, mint Carlo Ancelotti? Mivel ez az, tehát elhagyom Olaszországot, mert a bírók itt nem sípolhatnak. Elég volt “- dühös volt De Laurentiis szerdán a 2: 2-es döntetlen után. . És kissé meglepő módon elismerte Bergam célját.

“Talán nem kell arról beszélnünk, hogy büntetésnek kell lennie, vagy sem?” – mondta Ancelotti a Sky Sports Italia mikrofonjába. „A VAR könyök rosszról beszél. Hol látta? Nyilvánvalóan Kjaera egyáltalán nem volt érdekelt a labdában ”- mondta Nápoly edzője. És felfedte, hogy kitoloncoltak.

A hazai labdarúgók tiltakoztak, és Ancelotti megpróbálta bosszantani az Arbiter körül dühös tömeget. – Giacomelli kért, hogy segítsek neki a helyzet megnyugtatásában. Aztán megkérdeztem tőle: És valóban nem kétséges, hogy nem büntetés volt?És elküldött a kabinokba. ”Az ellenfél edzője, Gian Piero Gasperini ellenkező álláspontot képviselt. “Úgy nézett ki, mint egy büntetőrúgás a padról, de láttam egy könyököt Kjaer arcában a nyilvántartásból” – mondta. „Csalódott vagyok a bírák döntéseiben. Mindannyian bosszantottak, de tovább kell lépnünk ”- tette hozzá Ancelotti.

De Laurentiis ez az, amit leginkább dühöng. Az olaszországi bírák szintjére támaszkodva kritizálta Nicola Rizzoli-t és Marcello Nicchi-t, akik az ország bírói felelõsek. Nekem és az A-sorozat többi klubelnökének, akik egyébként túlélik a második és a harmadik bajnokságot, véleményük van, meghallgatásra van szükségük.Az olaszok már unatkoztak arroganciájukkal és arroganciájukkal – mondta többek között De Laurentiis.

„Mi, akik itt focizunk, elég van. Nélkülünk a bírók maximálisan hámoznák a burgonyát. Azt akarom, hogy Rizzoli és Nicchi végre mondjanak valamit róla, átláthatóságot akarok, tiszteletet akarok ”- tette hozzá.

Author: Adam5811