Hermann va juca din nou acasă. Sezonul de 888sport vară începe la Ostrava

Desi Barbara Hermann Ostrava, doar anul trecut VÍTKOVICE de Jos între cuptoare pe cale de disparitie si de tone de fier, 888sport a trecut prin cu prietenul meu.

„Noi nu am știut că ar putea exista unele turneu,“ 888sport pariuri  ea Hermannová. “Am vrut să mergem la un turneu, dar am pierdut-o timp de o oră când ne-am uitat la tot. Am fost surprinși cum e frumos. „

Barbora a recunoscut că el a aflat mai târziu că Ostrava a avut cu Margaret ar putea juca spoluhráčce sau autocarul Simon Nauschovi descrie în cazul în care acesta ar trebui să joace. “Și cum ar putea arăta plaja”, a recunoscut ea. “Când am făcut filmul pe care l-am împușcat aici, am spus toți, wow,888sport nu ne-am așteptat.Acesta va fi cu adevărat special și o mulțime de oameni vor aminti ca ceva pe plaja la circuitul încă să fie. „

Într-adevăr? La urma urmei, turneul este jucat în locuri diferite, nu numai pe plajele reale.

„de călătorie în jurul valorii de světovku bine de zece ani sau ceva de genul pe care l-am văzut vreodată“, a declarat Margaret Nausch Sluková. „In timp ce acestea sunt turnee în medii industriale, în Norvegia, am jucat în port, Alpii elvețieni, instanțele tind să parcuri,888sport piețe, dar acest lucru este minunat. Atât de aproape de contact cu fier, nu a fost niciodată…Sau ceva ce n-am experimentat. Această locație este atât de special încât toate echipele din lume va fi foarte surprins.. Aștept cu nerăbdare să reacția lor “Central Court pentru 2.700 telespectatorii vor parcare Auditorium Gong și Turnul Bolt Turnul

Încă mai trebuie să câștigăm”

În timp ce Hermann este Ostravanka, Nausch Sluková Pražanka. „E trist, dar eu sunt de șapte ani de la Praga, deși de modul în care încă mai călătoresc în turnee, am destul de diferit în jurul lumii“,888sport a spus Barbara.

Ostrava încearcă să călărească cât mai mult posibil. “Mai ales când am ceva timp liber, mă întorc mereu acasă la Ostrava”. El adaugă că antrenorul, care este austriac,888sport îi spune distractiv că trăiește în Polonia. “Sunt Polka pentru ei”, râde ea. Hermann admite că Festivalul Culorile Ostrava o atrage și ea în Districtul de Jos. “Mereu am atras-o.În fiecare an. Dar, din păcate, de fiecare dată când sunt în turneu și urmăriți de departe ca toată lumea în Ostrava distracție „a spus ea.

“ Când schimba culorile in toamna,888sport așa că vine timpul nostru…Dar acest lucru este pe cale să se întâmple „, a declarat Margaret Nausch Sluková. „Sau se poate deplasa în Brazilia, în cazul în care vom juca“, a glumit Barbara Hermann.

Acum, brazilian ITAP Cehă numărul unu și a cincea echipa clasamentul mondial a avut loc ultimul turneu.Au terminat pe locul cinci. „Dintre cele patru turnee World Series,888sport nu avem încă două locuri cincea și o semifinală, cu începutul sezonului, așa că sunt fericit“, a spus Margaret Nausch Sluková.

Ea a avertizat, însă, că au existat încă mai trebuie să câștige. “Am mai jucat deja mai multe turnee, dar sezonul principal de vară începe cu Ostrava și apoi va fi o săptămână într-o săptămână”,888sport a spus Marketa. “Trebuie să obținem mai multe înregistrări cu degetele noastre.Trebuie să lucrăm la combo-uri de joc și să finalizăm atacul puțin. ”

Nu există un turneu mare care să aștepte ca Ostrava să înceapă. “Simon poate planifica o mică concentrare în afara Republicii, dar undeva să nu călătorească departe”,888sport a spus Barbora. “Desigur, ceva va funcționa pentru a avea o bună pregătire sportivă. Patru săptămâni fără a juca ar fi lung, așa că vom pune un turneu ceh acolo. “

Author: Adam5811