Cseh labdarúgók tesztelése: négy arc és alsó ütés

Az az érv, hogy a cseh találkozott a felkészülés a világbajnokság, nem lehet sikeres. Az ausztrálok telepített egy csapat nélkül csillag nevét, úgy érzik, hogy engedhették meg maguknak, hogy elhagyja a meccset a padon legenda Cahill és a kapitány Jedinak, és csak laza csehek képesek kiszáradni a trükk.

„Ez ad nekem egy hideg zuhany”, kérdezte az edző Karel Jarolím. „Azt hittem, hogy a játék és a váltás teljesítményét. De ez a játék hozta nekem belőle. Nem hiszem, hogy azt tapasztaltam, egy játék, ahol a csapatom lett volna annyi halálos egyéni hibákra. „

A Cseh Köztársaság hosszú és zavaros riválisok, ami papíron elég lenne.De mi volt tegnap délután egy hangulatos stadionban, hat száz néző előtt, még mindig volt ok arra, hogy ott maradjon egy ideig.

Az ausztrálok visszavonultak a törökországi koncentrációs táborból, teljesítve egy nagy verseny lelkesedését, lelkesedését és örömét.

De a csehek kimerültek, fáradtak és főleg ízlés nélkül voltak – mintha már tíz napig látták volna nyaralásukat.

Az első félidő még mindig lépést tartott, de A másik egy különösen rossz teljesítményt mutatott: az ellenfél lazasága miatt három gólt büntetett, és alig keresett valakit, aki felállt.

Gólman Koubek Rennes után a nemzeti csapatban első esélyt kapott, de a bizonytalan teljesítmény nyilvánvalóan kimaradt

Kalas és Jugas megállt hibáit, gyakran nem értették, és a debütált debütált másik neve adta a saját célját.

A pontatlanság és az elképzelés hiánya Szaggatott veszteségek Az ausztrálok kenyérbe estek, és könnyen használják őket.És támadás?Jarolim Krmencik lenyűgöző edzője szünetet hozott, Schicket az első felében megrázta a helyes vonal, a másodikban pedig az ausztrálok nem engedték meg a labdát.

A Cseh Köztársaság néhány esélye volt, de a két legnagyobb nőtt fel: a lélegzetelállító legyőzte a célt, Sýkora helyettesje közel állt a kapushoz, Ryan.

Milyen gyakran és jelentősen elvesztette a csehek Sprinter csatáit: sem a leggyorsabb játékosok, sem a gyors ausztrálokhoz nem jutottak el.

Ausztriában Jarolim nem jött kísérletezésre, éppen ellenkezőleg, a legismertebb neveket írta a jelölésben, miután meghívta az egyetlen újonnan érkezett Jemelk-t, akit Ausztráliával szemben helyettesítette.

Azt kellett mutatnia, hogy a csapat stabil volt a keresési fázis után, amely az előző képesítést megelőzően tartott, a játékosok megszoktak.

“Fogadunk a vizsgáltakra.Szeretnénk a kempinget játszani, ”az edző az ENSZ Szövetségének szeptemberi kezdetére való utolsó felkészülés előtt festett egy új versenyt, amiből a következő euró felé vezethetett.
Hogyan viselkedik azonban a nemzeti csapat az erős Szlovákia és Ukrajna ellen, mikor történt 1985 óta a legrosszabb törés Ausztráliában?

És van-e értelme azt hinni, hogy a Jarolim csapata a padra kerül?Vezetése alatt nem lépett két éven belül, és a tegnapi teljesítményre nézve helyénvaló aggódni, hogy mi lesz a következő előkészítés középpontjában az erősebb Nigéria felfedezése ellen.

“Pozitívnak tartjuk és a következő mindent megadunk – mondta Vladimir Darida kapitány.

Nehéz elhinni, hogy a négy ausztrál arca elviszi a Cseh Köztársaságot.

Author: Adam5811