Dicsőség Skalnában. Pavel Nedvěd egy bajnoki mérkőzés fiával játszik

Helyezze el a jelentést? A bal oldalon, ahol Pavel Nedved mindig húzta. De a döntés természetesen az edzőn van. “Helyi őshonos, néha itt jelenik meg, sok barátja van” – magyarázza Miroslav Balej, az FK Skalná elnöke. “Végül a klubunkba való áthelyezés következett,” mosolyog a klub főnöke.

A helyi színek itt Pavel Nedvěd az utolsó alkalom, mint diákok. Aztán ez volt: Cheb, Pilsen, Dukla, Sparta…és fájt Olaszországban. Nagyszerű karrierért. Ma visszatér a klubba, ahol elindult. És kétszer visszatér. Pavel Nedvěd nevében két bejegyzett név található.Az első a Juventus legendájához tartozik, a másik a fiához. “Paul kívánsága a fiával játszani, és most már” – mondja Miroslav Balej. Pavel Nedvěd fiatalabb családjával együtt él Olaszországban is, de Skalna néhány mérkőzésen játszott és hozzáadott egy másik célt. A híres apa nem akar lemaradni a csapattal, így csütörtökön Skalná-ban végzett. “Tudja, hogy mikor jön ide, a képzésbe megy, már megszokta őket” – magyarázza Balej. de egyértelmű, hogy a futball nem felejtette el.Ez volt az utolsó alkalom, hogy megmutatta Hodonínban, ahol ünnepelte a kiállításot a labdarúgás 100. évfordulója alkalmából, a cseh labdarúgás más nagy figuráival. Különleges. Nem csak hogy ez lesz a bajnoki mérkőzés. Ma mindkét Nedved egymás mellett áll a pályán, a Skalna mögötti csapat mögött. Apa és fia.

Mint minden labdarúgó apa érzi, nem számít, hogy Juventus vagy Skalna játszik. A közel háromezer jegy után azonban csak porosak voltak (egyébként a Ticketportal-on keresztül értékesítették). Skalnára még Juventusnak is küldenek klubokat.

Author: Adam5811