A bácsi a hetedik mennyben volt. A trófeát kedvezően fogadták

Egy kicsit ideges volt. Szomorúan beszélt a fekete-fehér tunikában, mulatságos gesztusokat mutatott, így természetes mosoly volt. Nagybácsik legutóbbi találkozó újságíróknak Linz átalakult egy pihentető ülősarokkal és frissítőkkel.

„Nagyon boldog vagyok. Vártam örökké a második címemre. Ízletes nagyon édes. Talán rájövök a különlegességére holnap. De most úgy érzem, fáradt, megkönnyebbülés és boldogság „, mondta.

Cseh végén a fedett szezon Ausztriában, a cég megerősítette a kiváló formában. Miután a US Open az egyensúlyt 11-3, az utolsó két esemény Pekingben és Linz kitűnt nyolc győzelem, kilenc mérkőzést (csak krajance legyőzte Petra Kvitova).

Ezért is jogosultak az Elite Trophy, egyfajta kis mesterek a játékosok számára 9-től 20-ig.rangsoroló helyezést a kínai Chuha-ban.

“Úgy dönt, hogy versenyt készít Moszkvában. Amikor átsétálok, vissza fogok repülni Kínába. Ha nem, akkor egy kicsit hosszabb nyaralást, „mondta nyugodtan.

A WTA verseny már csak a huszadik és a legközelebbi mögött ausztrál Daria Gavrilova és jól ismert Rybarikova, amellyel, mielőtt a végső Linzben az öltözőben

“Barátok vagyunk, sokat tudunk magunkról. De a tenisz kemény üzlet. Mindketten megsérültek, egy kicsit halottak. De azt hittük, hagyjuk, hogy a másik nyerjen? Ez semmi esetre sem – felelte bácsi, majd újra nevetett. – Szóval én vagyok a bajnok. Legalább ma.Számomra a legfontosabb tény az, hogy még most is keresnek címei „

Az a kérdés, lehetséges ünnepségek, kis harcos Pilsen nem habozott:” Tudod, a tenisz szinte mindig várja a következő versenyen azonnal. De jövő héten nem játszom semmilyen versenyen. Szóval határozottan ünnepelni és táncolni fogok. Határozottan. Határozottan! „

Triumph számára fontos volt, több okból is. A szertartás során a bíróság találkozott egykori osztrák Barbara Schett csillag, ki ő, mint serdülő tanácsot, hogy hogyan viselkednek a szakmai kör.

„A tizenhét megtanított, hogy számoljon be a verseny, mint edző. Körülbelül másfél évig támogatott, meséltek nekem történeteket.Megérintett, hogy velem volt a pályán. „

Strycova említette, hogy a cím után is vágyott edző Tomas Krupa. Szigorú rosszkedv és a kiváló szakember, aki mögött emelkedik a Tomas Berdych és (szinte) állandó tartózkodási Top 10, ő segített žebříčkovému „személyes legjobb” – 16 a WTA Tour rangsor.

„Coach lökött a lehetőségeim és képességeim szélére. Szerettem volna nyerni neki is.Számunkra, mint egy csapat, „mondta.

Lehetséges, hogy a hétvégén a sikeres együttműködés véget ért, mert Krupa információk szerint iDNES ajánlatot tett a közelmúltban globális vezető karolína plíšková.

A lány Fed Cup parťačka Strycova te de nem hagyta, hogy egy hasonló pillanatot megragadjon a cseh-osztrák határ közelében fekvő városban.

A szervezők felkeltették a hangulatot. A következtetés a sajtótájékoztatón két trófeát, ami időnként gyengéden megható, letett az asztalra két lemez kedvenc csemege.

császármorzsa cseresznye.

“Uram! Ez olyan szép. Nagyon szeretem őt. Nagyon köszönöm! Úgy érzi, hogy szagol? – kérdezte a riporterek. – Más kérdés?Engedjék meg, hogy lenyeljék. ”

Ez tényleg egyedülálló este volt a bácsinak. A desszert a harmadik trófeát hívta, és két pohárról készített képeket. Tituláris jellege miatt minden pontnál túlzsúfoltnak kell lennie, nem beszélve a nyertes mérkőzésről és a verseny címéről. Élvezte a családja csodálatos következtetését

Author: Adam5811