A Dynamo kikapcsolt. Olomouc jégkorongozói konzultáltak a Pardubice-szal

„Egy harcos, elkötelezett és őszinte teljesítménye volt a második gól, és megérdemelte a ponton,” mondta asszisztens edző Zdenek kvibli.

röviden és tömören foglalta össze az egyetlen pozitív, hogy a játék kakas. Mint hagyományosan, az óvatosságra és elkötelezettségre támaszkodtak.

„Tudtuk, hogy a Olomouc nem fog játszani nyitott jégkorong, de allover, a védelmi és fegyelmezett. Erre készülünk, “mondta Pardubický edző Otakar Janecký. „De mi volt az elejétől a nyomás és a két hatalom játszik, de nem ad cél,” megbánta.

A diszciplínák azonban kakasok vett nem sok idő, a hét kizárás talán Knotková szükség. Különösen az első gyengülés volt sok szerencséje, de jó edzés volt a többiek számára, akik már nehézségek nélkül is sikerültek.Köztük négy perces büntetést Eberle véres sérülések Quenneville.

Ezen felül hosszú gyengülő Strapáč nem fogadott és fogadott fájlok Trončinského fiatal korongot a kapu Klouček dinamó. Moru idei volt a negyedik gólt, a gyengülő és ez a legjobb statisztikáit Extra Liga.

Sokáig úgy tűnt, hogy szerencsés lövés East Bohemia dönt pontokat. Az előretekintő vendégek nem nyújtottak minőséget, egyik támadás sem tudta játszani az ellenfél készletét.Ezek többnyire veszélyes csak lövés a távolság, amelynél a bárban csengett kétszer.

Lean pontszám változatlan ötperces hatalmi játék után nyilvánvalóan téves kizárás Wishart számára elbowing a Ondruška vagy majdnem kétperces előnyt három ellen. „Azt hittük ubráněné gyengülését rúgás, de nem,” megbánta Janecký.

Ezzel szemben pozitív a játék egyértelműen Olomouc még kiváló teljesítményt kapus Branislav Konrad, aki szembe 32 rakétát és hosszú ellenállt a hazai támadásokat. Ő csak akkor hagyta 54 percen belül, hogy ősszel Rolink-t lõjön. “1: 1 után egyértelmű volt, hogy mindkét csapat három pontot akart venni. Voltak esélye mindkét oldalán, „Harrier észre.

Mora percet, mielőtt a kapott teljesítmény összecsapás fúj Tomáška és négy mellék, és így kezdődött.Amikor a támadó, a Dynamo jégre ugrott, Jakub Galvas az összetett üres cél előtt találta magát, és könnyedén kezelte a második pontot Hana számára.

Author: Adam5811