MEGJEGYZÉS: A Spárta problémája, a zsidó kérdés, és az életbe vágás

Lafata a lynch szót jelenti, annak ellenére, hogy hajlandó Sparta mögé hagyni. És a szegény Rosicky teljesen ártatlan. Visszatért a nagy világból, hogy segítsen a szeretett klubnak. Meghaladva a többi egészségügyi gondok, küzd a törékeny testet, az egész mérkőzést játszottak eddig nem, és még mindig meg kell védeni a Sparta sétál a helyes utat.

A séta a helyes út?

Believe híres középpályás stílus után a játékosok kérdezi edző Stramaccioni?

és mi is valójában a stílus?

ez observed’ve volt szerencsejáték rendszer, amelyben be kell vonni a tapasztalt és rendkívül nagylelkű fizető külföldiek ben Chaim, Mavuba, Mandjeck, Biabiany vagy Janko?

Spartan szezonkezdés egy forradalmian még kínos megerősített, vasárnap este Liberec.Ne játssz olyan játékot, amelyben 1: 0-at játszik le, és az ellenfél elveszíti két kizárt játékosát, azaz kumst. Előfordulhat, de nem a csapat, hogy hozta az edző Olaszországban vett tizenegy külföldi erősítések és megígérte, hogy a legjobb legyen.

Sparta érdekes ez nem. Liberecben a stadion elárult, ami ritkán fordul elő. A hazai harcosok hagyják el a lelkét a pályán csak azért, hogy sikerrel járjanak. Lovagoltak, futó mérföldek, bátran küzdenek a Defender különös kizárásával. De ez nem kell használni a Sparta, hogy minden bajnokságban versenyző vyhecuje a lehető legmagasabb szinten – és talán azon túl is.

Természetesen ez visszataszító, kivéve, ha visszaélnek a rasszista vagy idegengyűlölő trágárságokat.Ha Liberec kapitány Coufal nagyon szidtam izraeli középpályás Ben Chaim zsidó sr…esete előtt be kell fejezni a fegyelmi bizottság. De mi van, ha Ben Haim cserébe nevetségessé rossz ellenfelek, hogy lehet kapni, és hogy azok a törpék a kertjében? Nem teheti meg?

Ki kell rendezni?

Ki kezdte az első?

Őszintén szólva, a játszótér gyakran hallható még vulgáris reakció. Andrea Stramaccioni egy nappal később kommentálta a Spartan honlapján: „Mi történt a pályán, és a pályán kell lennie az elsők között íratlan szabály a sportág.”

Ebben a szent igazság az olasz. Ha nem, hogy egy pörkölt, hogy eredetileg a bűntudat, a vád és a felmondás, azokat minden játékos próbálja maradni a tetején a dolgokat. Pontosabban a meccs után.Ha kezdenek, hogy készítsen provokáció persze, ahogy a Liberec edző Trpišovský egy sajtótájékoztatón csak foci belegabalyodik egy végtelen zuhanyzó mérgező nyál.

Mindegy, térjünk vissza arra a problémára, aki fut. A probléma Sparta. És mivel Sparta csak egy van, a leghíresebb, leggazdagabb és figyelte, így bárki megfosztja jogosult egy éjszakára, hogy megünnepeljük.

A vasárnapi Liberec.

Mivel az első fordulóban Bohemians .

mint az előzetes fordulóban az európai liga Crvena Zvezda Belgrád.

Ez Sparta időt vesz igénybe?

És pontosan milyen hosszú?

Summer lassan véget ér, a veszteségek és az idegesség növekszik. Ezenkívül a Stramaccioni-t el kell vágni, mert le kell szűkítenie a káderet.Anélkül, hogy a BEK nem engedheti meg magának, hogy huszonöt játékos, ami mindenki azt hiszi, ő legyen a kezdő line-up.

By the way, az emelkedő monoton Stramaccioni minden edzés misszió kezdődött jobb, mint a spártai. Inter Milanban, Udine-ban és Panathinaikos-ban Athén elég tisztességes, de soha nem jutott boldog célba.

Talán elvitte Sparta-tól a másik végét. Először fájdalmat, aztán örömet. De nem annyira működik, hogy képes kezelni a Sparta problémát

Author: Adam5811