Mauricio Pochettino: néha jobb, ha januárban nem szerződtetünk játékosokat

A menedzser tavaly januárban elvette Lucas Mourat a Paris Saint-Germain csapatától egy 25 millió font értékű üzletben, és a szélsőnek időre volt szüksége ahhoz, hogy megbékéljen vele. Pochettino csak öt mérkőzésen kezdte Lucast minden versenyen az elmúlt szezon második felében, de ezúttal ő volt az alapember, aki jelentősen hozzájárult.

Lucas volt-a második félidő cserejátékosaként- aki kedden este megszerezte a gólt a Barcelonában, amellyel a Spurs bejutott a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába. Tottenham Hotspur – Burnley: mérkőzés előzetese További információ

senki sem volt tavaly nyáron, de azt javasolta, hogy ő is annyira aggódik, hogy olyan játékosokat mozdítson el, akik a csapat peremén vannak.Fernando Llorente, aki alig szerepelt, célpontja volt klubjának, az Athletic Bilbao -nak.

Pochettino kezét bizonyos mértékig az köti össze, hogy a klub több, mint az UEFA által engedélyezett külföldi játékosok száma Bajnokok Ligája alakulatai. Nem tudta megnevezni Juan Foytyt, Georges-Kévin Nkoudou-t és Vincent Janssent a csoportkörben, és nyilvántartásba veszi, hogy minden újdonsült angol nyelvű lenne. A probléma az, hogy általában drágák.

„Nem csalódnék, ha nem írnánk alá senkit” – mondta Pochettino. „Nagyon jól tudom, hogy a január mindig nehéz, és nézd meg, mi történt a különböző játékosokkal, akik tavaly januárban érkeztek. Időbe telik a megértés és a teljesítés, a csapathoz való illeszkedés.

„Néha jobb, ha nem ír alá, ha nem találja meg a megfelelő játékost.Azoknak a játékosoknak pedig, akik talán nem játszanak túl sokat, el kell menniük egy másik klubba játszani. Talán a legjobb döntés az, ha kölcsönadjuk vagy eladjuk őket. ”

Pochettino csapata szombat délután a Wembleyben szórakoztatja a Burnleyt, a Premier League harmadik helyén, hat ponttal lemaradva a vezetőtől, a Liverpooltól.

Author: Adam5811