Mason Greenwood első Manchester United-gólja megnyeri az Astana elleni győzelmet

Mason Greenwood jött Ole Gunnar Solskjær megmentésére, amikor a Manchester United menedzserének hite előléptetett fiatal játékosaiba kezdett rossznak tűnni. Első Old Trafford rajtján a 17 éves fiatalember hűvösen eltalált győztessel szerezte meg a pontokat.

Solskjær azt mondta, hogy szakértő befejező, és itt egy fontos első United góllal bizonyította, bár jelentős volt, hogy a 73. percig ő volt az egyetlen tinédzser a pályán. “Ha csak Mason kerül a dobozba, akkor tudja, hogy valami történni fog” – mondta Solskjær. „Lehet, hogy nem játszik a következő meccsen, de fontos lesz számunkra ebben a szezonban.Megkapja a perceit. ”Bukayo Saka inspirálja az Arsenalt az izgalmas győzelemre az Eintracht Frankfurtban. Tovább

Greenwood lett a United eddigi legfiatalabb európai góllövője, aki megverte Marcus Rashford 2016-ban felállított rekordját. Három tapasztalatlan fiatal mellett és a kilenc változtatás a legutóbbi kezdőcsapathoz képest, addig a United nem tudta megragadni a játékot, ami arra a következtetésre vezetett, hogy az ifjúsági termékek jelenlegi termése nem biztos, hogy készen áll a menedzser reményeire. p>

Solskjær hangsúlyozta a házimeccsek megnyerésének fontosságát a csoportban, és mivel Kazahsztán bajnokai valószínűleg a leggyengébbek, amellyel a United szembesülni fog, akkor át kell gondolnia a jövőbeli mérkőzésekre vonatkozó választási politikáját, ha nagyon akarja előrehalad.Figyelemre méltó volt, hogy a Unitedet olyan régi kezek szolgálják a legjobban, mint Nemanja Matic, Marcos Rojo és Rashford. Az utolsó alig 21 éves, bár fiú volt a fiúk között ebben a XI.

A United kezdettől fogva jelezte támadási szándékaikat, Fred pedig alig három méteres ütéssel ütötte meg a lécet. percek. Figyelemre méltó, hogy a kicsinyes brazil nem volt a legkisebb hazai játékos a pályán, köszönhetően annak, hogy Solskjær teljes debütált a még bukósabb Angel Gomes-nak.A Unitednek 12 perc múlva vezetést kellett volna szereznie, amikor a 19 éves játékos szöglete Axel Tuanzebe felől hívogatóan visszapattant Rashford számára, bár a csatár kívül volt és csak egy yardnyira volt, az astanai kapuban Nenad Ericet találta egyenlőnek a kísérletével. akassza a labdát a vonal fölé. Ryan Christie tizenegyese biztosítja a döntetlent a Celtic számára a Rennes-ben a késői piros lap ellenére. További információ Murtazajev ügyesen megfordította, és elindult a cél felé, csakhogy a legszelídebb lövések legyenek egyenesen Sergio Romero felé. egy lövést szűken nem célzott, Rashford okozta a legtöbb problémát a vendégvédelemben, különösen akkor, ha statikus védőkön keresztül futott, hogy elérje Rojo emelt passzait.A United támadásának öregjének valószínűleg jobban kellett volna tennie, amikor a balhátvéd első meghívása egyértelműnek találta a környéken, de érintése cserbenhagyta, amikor megpróbálta irányítani a labdát. Legközelebb Rashford az első röplabda mellett döntött, amit Eric reakciói ismét megtagadtak.

Még a United Callow is egyértelműen felülmúlta kazah ellenfeleit – az Astanának egyre nehezebb volt hogy átlépje a félpályát – minél hosszabb ideig maradt a játék eredménytelen, annál tétovább és fárasztóbb volt a hazaiak.Minden nyomásuk ellenére szerencsésnek ítélhették magukat, hogy Murtazajev ilyen gyengén végzett, mert egy újabb Jones-hiba után Marin Tomasov birtokában hagyta birtokában a félúton az Astana támadója újabb lövési lehetőséget kapott, és ismét túl gyenge lövést adott túl közel Romeróhoz. A farkasok gyengén kezdik a csoportmérkőzést, mivel Braga kihasználja a hanyag védekezést. További információ

Rashfordnak az első félidő végén volt egy újabb közeli esélye, ismét Rojo részéről, de ezúttal egy lehajlás révén, mikor csalódás az idegenben ülő hazai szurkolók csoportjában, akik a játék folyamán folyamatosan zajos csapást űztek, egyenesen a kapus karjaiba lőtt.

Gomes majdnem gólt teremtett az elején második felében, amikor lehetővé tette Rojónak, hogy küldjön egy alacsony keresztet közvetlenül a kapu mentén, olyat, amelyet Greenwood és Tahith Chong sem tudott elérni, hogy megérintse a túlsó kaput.Amikor Fred egy óra elteltével szabadrúgással kényszerített védelmet, ez a United támadási lehetőségeinek hiányát mutatja, és Juan Matát és Jesse Lingardot röviddel ezután továbbküldték.

Mindkettő érintőlegesen részt vett a áttörő cél, bár méltánytalan lenne megtagadni Greenwoodtól azt a megtiszteltetést, amiért megérdemli, hogy rosszul húzta Dorin Rotariu-t, és magabiztos befejezést nyújtott nem ígéretes szögből.

Author: Adam5811