Az MLB volt sztárja, Josh Hamilton 14 éves lánya bántalmazásával vádolták

Josh Hamiltont, az All-Star volt csalót egy gyermek megsérülésével vádolták, miután 14 éves lánya elmondta volt feleségének, hogy megütötte.

A 38 éves Hamilton szerdán a texasi Fort Worth-i Tarrant County börtönbe fordult, és 35 000 dolláros kötvény mellett szabadult. “Beteg és téveszmés”: Az Asztrosz rajongói szakadtak Trump világversenyén. Bővebben

A Keller Rendőrkapitányság nyomozójának nyilatkozata szerint Hamilton lánya azt mondta a rendőrségnek, hogy szeptember 30-án tombolt. Azt mondja, megjegyzést tett Hamiltonnak, ami felzaklatta, ezért a férfi egy teljes üveggel dobta rá a mellkasát, mellkasába csapva, majd átkozódni és kiabálni kezdett vele. Elhúzta a széket, amelyen a lány lábát támasztotta, és ledobta a széket.Nem ütötte meg, de aztán megfogta a vállát, és felemelte a székről, amelyen ült. A nő leesett a padlóra, ahonnan felemelte, a válla fölé dobta és a hálószobájába vitte.

A lány ekkor azt mondta, hogy azt mondja Hamiltonnak: „Sajnálom.” A hálószoba ajtajához érve az ágyára dobta a tinédzsert, arcát a matracra szorította, és nyitott kézzel, csukott öklével ütni kezdte a lábát.

Azt mondta, hogy miután befejezte a sztrájkot, azt mondta neki: „Remélem, elmész a kibaszott bíró elé, és elmondod neki, milyen szörnyű apa vagyok, hogy ne kelljen többet látnom és nem kell többé eljönnöd a házamba.

Amint elhagyta a szobát, azt mondta neki, hogy gyűjtse össze a dolgait az iskolába.Amikor azt válaszolta, hogy már be is tette őket a kocsiba, az azt válaszolta: “Nos, nem csak te vagy a tökéletes gyerek.”

A Dallas Morning News beszámolója szerint Hamilton volt felesége, Katie Hamilton, a gyermekek anyja a hónap elején védelmi végzést kért a lány számára Hamilton ellen.

Hamilton a Texas Rangers, a Cincinnati Reds és a Los Angeles Angels csapatában játszott. Nem listázott telefonszáma van, és nem tudta elérni véleményét. Nem volt világos, van-e ügyvédje.

Author: Adam5811