Ki a Pilny bíró? Szorgalmas véradók, akik kolosszálisan zavarba jöttek

„Mindig abszolút bizalmat érzett benne, ebben az irányban senki sem mondhat neki fél szót a körzetünkben” – mondta Jaroslav Havlina, a Trutnov-i Kerületi Labdarúgó Szövetség első alelnöke, akit 2004 óta irányít. p>

1995-ben kezdte fütyülni, három évvel később uniós tisztviselőként lépett be a kerületbe.

“Még mindig nem működik együtt, amikor tudom, hogy mi a helyzet a futballban áldozott. A sokkban vagyok, tizenöt éve ismerem őt, és ez meglep. A munka és a labdarúgás mellett nem tud semmit, ”mondja Havlina.

Kollégájának jelentése visszatért rá Spanyolországban. – Mindenre át kell vennem.Szégyen az egész megyei szakszervezetünk számára. ”

benne, Pilny nagy támogatással rendelkezik, és egyhangúlag megválasztották az utolsó közgyűlésen. Ugyanakkor a “Berbr Men” kategóriába kerülnek, amelyeken keresztül a befolyásos társ-alelnök, Roman Berbr erősíti hatalmát a labdarúgás felett minden szinten. A kerület mellett a 2008-as évek óta a Hradec Králové-i Regionális Labdarúgó Szövetségben tevékenykedik, ahol ő az első alelnök. Azt hiszi, mindent megtehet, és arrogáns, mert Berberyt védi, ”mondja az egyik korábbi bajnoki bíró, aki nem akart nevet adni. – Nagyon kemény munkás és jó játékvezető.De nem akarok többet beszélni róla, ő a barátom ”- mondta Jiří Jiřík, egy korábbi bajnoki bíró, aki a Hradec Králové régió bírói bizottságában van. a labdarúgás megváltoztatta a konzervatív gondolkodást.

Trutnovinky.cz felsorolta a Trutnov régióban való részvétel sikereit: „A versenyek stabilizálása érdekében gyűjtsön össze gyűléseket, és büntetés után vezessen be büntetéseket. Ebben voltunk az első az egész országban, bár a média a méltóságot másoknak tulajdonította ”- mondta Diligent. Berbr a szünetek úttörője.

Mit tud még Pilny? A FK Poříčí évek óta a tartalékban játszik, amelyre ebben a szezonban három gólt nyert a Trutnov régióban.A múltban a Krkonoše-napló, a prágai bohémok rajongója számára készített online interjúban „hamis bohémnek” nevezte magát, és a vér és vérplazma rendszeres adományozója. Az adományozási folyamatról azt állították, hogy a játékot a Pribram-i játék előtt reggel végezték el.

Nemcsak az alkohol szégyellése meglepte őt. – Ő és az alkohol problémák? Egyáltalán nem.Suttogott a Spa Cup-on, amely egy 500 fős verseny, ahol reggelről estére iszik, és teljesen rendben van – mondta Havlina, aki aggódik amiatt, hogy Pilny a büntetésének részeként megfosztja a FAČR tagságát. minden futballfunkcióban. “Nehéz lenne találni valakit, aki a szakszervezethez hasonlóan dolgozna.”

Author: Adam5811