A Highland Comet Hrubá az olimpiai döntőbe juthat

“Amikor az olimpia volt, mindent megpillantottam. Az atlétika, az íjászat, a sport, ahol versenyeztünk, mondja Hrubá.

Sok cseh képviselő sokféle változatban hasonló kifejezéseket hall. Egy másik dolog el fogja távolítani a levegőt a magas szőketől. Ő már négy évvel ezelőtt keresi a londoni utolsó játékokat. “És soha nem gondoltam, hogy részt veszek a következő olimpián.”

A Brno-i Líšeňi Gimnázium harmadikéves hallgatója egy nagy magasságú rakéta, amely folyamatosan emelkedik. “A fordulópont 2013-ban keletkezett, amikor a Ctibor edzőjére váltottam. Nem sikerült, és hirtelen mintegy harminc centiméterrel javultam” – mondja Gross.De közelebb kerül a világ tetejéhez. – Tudom, hogy egyszer meg kell állnia. De remélem, hogy hosszú idő lesz, ”úgy véli a tinédzser, aki februárban 195 centiméteren repült át a bárban. – Ez magasabbra ugrott. Nagyobb neveket versenyzett, amit több mint két méterre tudott. Most van egy csepp, ami azt jelenti számomra, hogy a teljesítményemben csúcsminőségben tudok lenni, ”felismeri egy tehetséges cseh, aki egyre inkább megkérdezi: Mikor fogod leküzdeni a mágikus két méteres határt? reménykedett.De nem akarom mondani a számokat, mert mondok valamit, és az emberek azt mondják, hogy ígértem valamit ”- mondja a világbajnok 17 év alatt.

” Anya, miért nem játszom a kosárlabdát?

Hosszú ideig nem tűnt úgy, hogy a Bořitov lánya ragyogna az egyik leg sportosabb szakterületen. De tehetsége volt. Mint iskoláslány, felfedte az összes sportversenyet az otthon körül. A szülei úgy döntöttek, hogy fejlesztik tehetségüket, és bemutatták őt egy Blansko sportklubjához.

“Nemrég beszéltem az anyámmal, hogy miért nem tettek engem a kosárlabdára, amikor magas voltam a szüleim után” – mondja Hrubá. – Azt válaszolta, hogy be akarnak jelentkezni, de sokan rámutattak arra, hogy megölik a térdüket és az ízületeket.Ezért választották az atlétikát, ami jó előkészítés más sportokra. ”

Végül ő maradt vele. A JAC Brno versenytárs, aki a téli szezon óta előkészíti az Alena Nezdařilová csoportos edzőt, először flörtöl a multiplayerrel, de hamarosan rájött, hogy az ígért hely egy sokemeletes szektor. tavaly a Prágai Európai Bajnokságon. „Mikor elmentem a csarnok melletti bevásárlóközpontba, sok ember megállt és szerencsét kívánt.Hihetetlen volt ”- emlékszik vissza Hrubá.

És a fiatal olimpián fokozatosan válik az érdeklődés középpontjába. “Az idei beltéri szezonban néhány külföldi látta, hogy tudatában vannak rólam, de még nem veszik el nagy fenyegetésnek. Remélem, hamarosan megváltozik ”- mosolyog a lány, aki a felnőtt magas sarkú cipőre néz.

“A versenyek helyett a szállodákban beszélünk, mert két nappal az ülés előtt futnak. Menjünk egy csevegéshez, de a nyelvi akadály hozzánk kötődik, az iskolában nyelvet kell tanulnom ”- mondja Hrubá. “De úgy tűnik számomra, hogy a srácok többet tehetnek a kikapcsolódásra és a szórakozásra. Vysoka…ilyen anya, “nevet a középiskolás diák.

Ezért vezetnek tankönyveket a versenyek és táborok számára. “De hányszor nem is nyithatom meg őket”, elismeri a diákot egy olyan egyedi tervvel, amelyet a német és a történelem leginkább zavar. – Talán valahogy kiderül. De tovább szeretnék tanulni. Bár az idézetek atlétikája most táplál engem, de nem tart örökké. Eddig nem tudom, hová megyek.

Az idei év szabadtéri szezonban. “Még mindig érzem a tartalékokat, de négy lépéstől 190 centimétert ugrottam, ami egy jó jel, egy spanyol koncentrációs táborba” – mondja.

Author: Adam5811