A fehéroroszok nem tudtak Franciaország ellen, Svájc elsajátította a drámát az osztrákokkal

A verseny első mérkőzésén a svájci győzelem 64 percen belül úgy döntött, Corvi, aki a párbajban az újonnan érkezett és a csapattársa, Nino Niederreiter között két kanadai pontot szerzett.

A francia a második bajnokságban nyerte a mérkőzést, és megnyerte a csoporttábla első három pontját. Stéphane Da Costa skót kapitány két segítséggel vett részt a játékban.

Az osztrákokat először 2015-től vezették be a világbajnokság elit csoportjába, de a főcsillag nélkül kellett eljutniuk. Philadelphia csatárnak, Michael Raffl-nek a hétvégét követően csatlakoznia kell a csapathoz.

Ausztria már 3 perc múlva egy vezető legyőzhetett Hofmann ellen, de Genoni nem lépett túl.Éppen ezért jutott el a svájci vezetés, Starkbaum néhány nagyszerű mozdulatot ért el, de végül átadta Ulmer vereségét az első időszak végén.

a helytelen Andrighetta helyzete, aki sérülést szenvedett térdével és öt perces büntetéssel, a kabinokba került. És az osztrákok csökkentették a hosszú teljesítményt. Genoni legyőzte a Zwergert.

“A szabálytalanságig a játékot irányítottuk. De hosszú volt a gyengülés, és minden megváltozott.Az osztrákok elérték a célt, és visszatértek a meccsre – nézte a Gaëtan Haas támadóját.

A legkedveltebb svájci játékosoknak jelentős lövése volt a csúcson, ami esélyeket teremtett, de nem sikerült legyőzni Salzburg kapusát. A 47. percben az osztrákok letelepedtek, Genahl kihasználta Kukan védőjét, és meglepő pont győzelmet aratott a csapatba.

A mérkőzés nyertese végül meghatározta azt a kiterjesztést, amelyen Starkbaum legyőzte Corvi-t. Az A csoport osztrák kapusa 38 beavatkozással zárult.

“Büszkék vagyunk magunkra, amikor harcoltunk és harcoltunk. Elvesztettünk 0: 2-et, de mi. Szégyen, hogy nem nyertünk egy második pontot a meghosszabbításban vagy a támadásokban, de ez a történelem.A következő játékra kell összpontosítanunk – jelentette ki Starkbaum.

Az osztrák másik ellenfele vasárnap délután lesz vasárnap délután, aki legyőzte Franciaországot 7-0. Svájc ugyanazon a napon fog játszani Szlovákiával szemben. – Az oroszok nem félnek. Tudjuk, hogy sok nagyszerű játékosuk van, de játszanunk kell. Harcolj, keményen játszol, blokkold a golyókat, és nézd meg, mi történik – tette hozzá az osztrák kapus.

Mindkét csapat egyértelműen vereséget ért el a pénteki hazai pontozási párbajon az MS-n, és nem is tudtak gólt elérni. Franciaország 0: 7-es debaklást szenvedett Oroszországgal, a beloruszok öt gólt kaptak Svédországból.A pillanatban, amikor Fleury boldogsága után megnyitotta a gólt, a kapus Kulbakov nem tudta megrázni Stéphane Da Costy lövését. A második cél érdekében a francia kapitány gondoskodott magáról, és elküldte Kulbakovát.

Fehérorosz gyengülést szenvedett, és az első harmad végén a hatalmi harc elesett. A csapat első gólja a versenyen 6 másodpercig gondoskodott Pavlovic kapitány képességeiről.

A drámaiabb párbaj nem sikerült a fehéroroszoknak. A második időszak végén Lamperier 3: 1-re emelkedett, és a harmadik 20 percben Franciaország további három célt tűzött ki. Egyiküket Pardubice csatár Perret gondoskodott. Fehéroroszország már legyőzte a hatalmi játék céljait.

Author: Adam5811