Viviani ünnepli Tel Avivban, Dumoulin elvesztette egy rózsaszín mezét. A vezető Dennis

Zdeněk Štybar, a Viviani csapattársa, az utolsó mérföldre hozta a forró ciklotont, teljesítve szerepét, és békében befejezte a színpadot.

A legutóbbi mérőszámok már az ő stabiljának fején voltak. A Viviani-t exportálták Bory Sam Benett-be, és csak Jakub Mareczko, a druzhivizní stabil Willier Triestin sprintere maradt. >

A tavalyi évben Viviani nagyon dühös volt, amikor az akkori munkáltatója, a Sky nem volt Giro-ra jelölve, és kedvezőbb versenyzők voltak a Thomas és Lund csúcstalálkozóján. Quick-Step, Marcel Kittel Sprinter helyett.És most átölelte őt a célért, mint Kittel on Tour. – Mindenki elvárta, hogy ma nyerjek, de soha nem könnyű. Ezért voltam reggel nagyon ideges, és megpróbáltam megnyugtatni az érzelmeimet, amennyire csak lehetséges – mondta a győztes, megjegyezve, hogy hozzátette: “Büszke vagyok a csapatom munkájára.”

Haifából, Izrael harmadik legnagyobb városából Peloton, többnyire a széles autópályák és utak mentén, először északra, majd délre Tel Avivig.

A nap elejét váratlanul hamar felszívta, és az általános osztályozás legfontosabb része 61 km-re volt az ősi romok célpontja előtt. Cézárában.

A mező tetején elhelyezkedő masszív BMC-bódé Rohan Dennis előkelője a sebességprémiumon.A másik ember Jeruzsálem idejében három bónusz másodperc volt, ami Tom Dumounin átfogó rangsorához vezetett.

“A sebességhatár előtt húsz mérföldet mondtunk. A csapat srácai nagyszerű pozícióba vittek a díjakra – mondta az ausztrálok. Ahogy a Sunweb csapata időről időre megmutatta, hogy nem feltétlenül kell az első szakaszból folyamatosan védenie a rózsaszín mezét, ez a Dumouliners öltözködése valószínűleg annyira Dennis, huszonkettő, biztosan fizikailag alkalmas arra, hogy minőségi versenyző legyen a teljes ranglistán, de a korábbi nyolc Grand Tours-ról a Vuelta 2014-ben csak 84. helyet ért el, és négy alkalommal nem fejezte be a versenyt.Tavaly Sardinia-ban bukott meg Girut, majd lemondott a 4. színpadon a Sicilian Etna-nál.

Most “rózsaszín szemüvegekkel” néz ki.

A fő területen a cseh kerékpárosok, Roman Kreuziger és Jan Hirt is a 64. és a 88. helyen álltak, míg Zdeněk Štybar elmaradt a 25 másodperccel később.

a csehek közül a legmagasabb a 49. Kreuzigerben.

Hogyan történt

Author: Adam5811