Bundesliga csillag és jegyző. Régebben szürke egér, Hrbková emlékeztet

“Eddig semmit sem tettem. Én egy kicsit, hogy szinte családias légkör kapcsolatok „, mondja a történet két előadás a cseh mez a németországi világbajnokság.

Jelenleg ez a legjobb játékos és pontozó a Bundesliga, a kézilabda távon.

Ha kezelik a férfiak között Filip Jícha, azt jelentette, hogy katapult a legnagyobb nevek a sport. Hrbková elérte ugyanaz – de dicsőség neki kellemetlenséget. „Mivel én is egy meglehetősen szürke egér”, mondja a 30 éves balkezes.

Ugyanakkor a világbajnokság az országban annak gömb tűnik, mint a tökéletes egybeesést.Hrbková kigördült a színeket a német Göppingen, mintegy harminc percre Bietigheim-Bissingen, amely jelenleg küzd a cseh válogatott.

Azt remélte, hogy ők fognak játszani itt – přetěžkému sok B csoport ellenére. Szerette volna a lehető legtöbb “rajongót” szerezni a standokon. “Tíz göppingen szurkoló csoport ül össze velünk minden játékban. Azt ígérték, hogy támogasson minket, és a világbajnoki „meséli. Otthon

De még mindig sújtó lát Michael Hrbková. Két gól mindössze hét gólt szerzett a hétvégén. Alig haladta figyelmes védelmi Argentinek, és mindenek felett hatalmas gond.Azt is gyanítja, hogy hozzá kell adnia a közelgő ütemtervet. „Most ez tényleg kemény,” rájön.

A problémát a stagnálás keresik játék a pályán, hanem azon kívül is. Minden nézővel, akinek a neve a kommentátorral küzd, mindig a csapat legnagyobb személyisége – és természetesen Michael Hrbková is. Sőt, Jana Knedlíková, a Bajnokok Ligája első cseh bajnoka hiányában. – És rettenetesen megkötöz. Mindig jobb volt, ha senki sem várt volna rá “- gondolja.

A klubverseny nem annyira más. Hrbková Göppingen rendszeres harcok, hogy vegyenek részt a rájátszásban a bíróság tölti jelentős része perc, és ott az egyik legfontosabb szereplői.A mezére öltözött azonban hatalmas felelősséget visel. „Nem tudok foglalkozni körül, és azt kell koncentrálni csak a saját,” mondja Hrbková.

A szerződés neki a klub lejár 2019-ben visszatér a Cseh még szó. A közelmúltban letette a vizsgát, én élvezem és a munka az irodában – a nők eltérően férfiak kézilabda játékos, aki Németországban nagylelkűen fizetett, a túlnyomó többsége még mindig dolgozik. Kivétel sem Hrbková, akit félidőben foglalkoztatnak. “Mindannyian dolgozunk a klubban. Nem szokatlan “- írja.

Németországban Hrbková otthon érzi magát. Most ugyanazt a kényelmet hozza a mezére.

Author: Adam5811