Nézet: A Zlin futballisták arra várnak, hogy Európa új arcot találjon

Mielőtt debütált az Európa Liga általuk hozott sok játékos, hogy az edző Bohumil Panik építettünk egész tizenegy és még mindig maradt két póttagot. Ideális dolgozik egy focicsapat, de Fastav Zlín ősszel logikusan létre.

„Volt 25 ember a csapatban, és a csapat, akkor nehéz összehasonlítani. A végén összehasonlította a hosszabb, de még nem volt, hogy. Remélem, hogy a tél után még hangol, „mondta, miután tavaly ősszel párbaj a bajnokságban cseh csatár Lukas Železník, régi-új arc az utastérben.

A kilencedik hely a legrosszabb, mivel a visszatérés a hazai elit klub. Tavaly ő telelt Zlín negyedik volt, mint egy újonc a hatodik. Lehet vitatkozni, hogy befolyásolták az folyamatban lévő európai bajnokságban és igaz lesz.

„Nem tudtuk, mire számíthatunk.Három hét játékot játszottunk hét héten belül. Sokat utaztunk, nem sokat edzettünk. Tudtuk, hogy több pontot, de elégedettek lehetünk, „foglalta Železník.

Zlín gyűjtött az ősszel 20 pontot, öttel több, mint tavaly Liberec, aki szintén kombinálható az európai hazai bajnokságban. De ez nem gyógyítható meg. “Úgy gondolom, hogy a tavasz jobb lesz, az európai tapasztalat segített nekünk. Megmutatta, hogy a játékosoknak csapatként kell játszaniuk. Amikor egy, kettő, három viselkedik, mint egy csapat, ez a probléma „stab támadást.

Széles káder egy kétélű fegyver. Az edző gazdag választékkal rendelkezik, minden nehézség nélkül, amelyen hiányzik, amelyet sikeresen használt Brno-ban. De a börtönben azoknak az ego, akik nem játszanak nehéz nem csak Zlín.A híres labdarúgó címeken tudtak róla.

“Akkor inkább a sértett játékosokról van szó, hogy hogyan viselkednek, amit csinálnak. Ez néha hatalom “- mondta Paník hozzátéve, hogy nincs egység a csapatban. A korábbi Jugoszlávia vagy a fekete kontinens játékosainak összefogása logikus. De az érthetetlen, hogy a klub nem kényszeríti az afrikaiakat, hogy tanuljanak csehül. Számos régimódi férfi panaszkodott a rekordról. Így a csapatok kémiája nem keveredik össze. A cseh játékosok nem szeretik külföldön.

A Zlín csapata, aki a csapat coachinga után csapódott össze a csapattal, néha egyéni individualista csoport vált. Amikor együttműködnek a pályán, belereszkednek a vékony és szuverén Pilseniba.De ha néhányan a megfelelő figyelem nélkül játszanak, úgy fog történni, mint Olomoucban vagy a Slovácko-val. És ha valaki nem elég, a klubnak el kell búcsúznia nekik.

“A tavaszi lesz újra, minden bizonnyal jobb lesz. Az esély kevésbé lesz elfoglalva a játékosok és a juniorok számára “- mondta Páník a Slovácko után. A kedvezményezetteknek úgy kell érezniük, hogy esélyük van rá. Így tehát nem lépett be a szlovák közé, mint egy 18 éves Hellebrand tehetség. Érdemes megnézni, ki szabadul meg Zlínben. A szerződés a harmadik kapus, Švenger, a Vukadinovic, aki nem győzte meg. De a klubnak nem szabad félnie, hogy elérje az alapkészletet.Pilsen nyár után zavarba ejtette Traore fejét, ideális idő a szenegáli középpályásnak bevételszerzésre. Nem szabad beilleszkednie ahhoz, hogy a Zlín-t meg kell erősíteni, mint egy autópálya-pilótát. És ha nem tartja meg a Diopát, akkor egy támadót is hoz.

Author: Adam5811