A Manchester City nyolcat ért el Watford mellett, amikor Bernardo Silva mesterhármast ért el

A David Silva által 52 másodperc múlva elindított útvonal megmutatta, hogy a Manchester City hogyan tud tárgyalni Aymeric Laporte és John Stones sérülései miatt: egyszerűen 5: 0-ra állítson 18 percen belül, és így semmissé tegye a központi védelem gyengülésével kapcsolatos aggályokat .

Pep Guardiola csapatának természetesen keményebb kihívásokkal kell szembenéznie, mint az utolsó helyen álló Watfordnak, amely még nem nyert ebben a szezonban.De a legtöbb csapat küzdeni fog az elmúlt két kampány bajnokainak visszaszorításáért, amikor ilyen indulatos hangulatban vannak, és a City rekordliga győzelemmel zárult a menedzser alatt. A Sheffield United nyert az Evertonban, hogy nyomást gyakoroljon Marco Silva-ra. >

A Silva nyitánya után Sergio Agüero (aki most gólt szerzett a nyitó hat bajnoki mérkőzésen), Riyad Mahrez, Bernardo Silva és Nicolás Otamendi egyaránt elhelyezte nevét a pontszámlán az első félidő elején, amelyre emlékeztetni fogunk egy darabig.A szünet után Bernardo Silva még kétszer betalált 7-0-ra, Kevin De Bruyne pedig a vége közelében eltalált egy rakétát Ben Foster mellett, 35-3-as összesítéssel a Citynek a Watforddal folytatott nyolc találkozójuk során.

Valaha a perfekcionista, Guardiola az ötgólos kitörést „furcsának” minősítette, tekintve, hogy Gerard Deulofeu korcsolyázni ment egy szerencsétlen Otamendi mellett, és David Silva nyitánya után kiegyenlített.

„Furcsa, ez nem normális ”- mondta. „Öt lövés, öt gól. Ugyanakkor lehetőséget adtunk nekik a gólszerzésre. A minőségünk öröm nézni. 5-0 után teljesen más a játék. Öt lövés, öt gól szempontjából kíméletlenek voltunk. Néha 15-szer vagy 20-szor lő, és nem tudja megtenni.Kedves nap volt ez mindannyiunk számára, a város szurkolóinak a napsütésben és a sok gól. ”

Guardiola ismét Otamendit és Fernandinhót párosította a középső védelemben, és Benjamin Mendy volt az első rajt azóta április közepe egy újabb szerencsétlen sérüléses elbocsátás miatt. A francia – Oleksandr Zinchenko helyett – Fernandinhóhoz hasonlóan a múlt szombati norwichi vereség négy változásának egyike volt. Mahrez és De Bruyne volt a másik kettő, akik Ilkay Gündogan és Raheem Sterling helyére érkeztek. Facebook Twitter Pinterest Quique Sánchez Flores csak egy második mérkőzésén szenvedett nyomorúságos napot, mióta újból kinevezték a Watford menedzserévé.Fotó: Peter Powell / EPA eltérő kihívás, mint a Shakhtar Donetské, akit a City a hét közepén, a Bajnokok Ligája 3–0-s győzelméig elhaladt.

Guardiola elégedett volt a Norwich-ot követő válaszsal. „A reakció Sahtar ellen és ma [nagyszerű volt]. Talán úgy gondolja, hogy a csapat nem veszíthet játékot – mindenki veszíthet játékot. Emberek és hibákat követnek el. Amit tennünk kell, úgy kell játszanunk, ahogy ezt a két évadot játszottuk. Az előttünk álló csapat [Liverpool] az egyik legjobb csapat, akit futballpályafutásom során láttam játékosként és irányítóként. Abszolút mindent megtehetnek.Az elmúlt 18 hónapban egy meccset veszítettek a Premier League-ben. Annyit tehetünk, hogy önmagunk legyünk, és önmagunk voltunk. A Leicester gyors indulása folytatódik, miközben James Maddison elsüllyeszti a Spurs-t a késői kábítóval. További információ és tisztelet nélkül mondd [amikor kritizálod], hogy minden ottani játékos a legjobban teljesít. Az eredmény alapján ítélkezünk, nem a teljesítmény miatt. Hihetetlen teljesítményünk volt az elmúlt 400 napban. ”

Sánchez Flores méltóságteljes volt e kínzó veszteség után. Arra a kérdésre, hogy megbüntetné-e szerencsétlen játékosait, a menedzser azt mondta: „Tudni fogja, hogyan változik a futball. Amikor elveszít, és két órára futni megy az erdőbe – ez most más ”- mondta. „Értelmesnek kell lenned, mert a játékosoknak újra játszaniuk kell.Nem arról van szó, hogy többet fut, hanem okos és okos. Ezt el kell felejtenünk. ”

Olyan kényelmesek voltak a hazaiak, hogy Eric García a hetedik sztrájk után debütált a Premier League-ben, a 18 éves játékos valójában a harmadik helyen választott középhátvéd Otamendi, akit lecserélt, és Fernandinho.

García kedden játszik a Prestonnal az EFL-kupában, mondta Guardiola. – Hihetetlen srác. A labdával hihetetlenül jó. Abszolút mindenben figyel. Kétségeink vannak a Quique kialakulásával kapcsolatban, és Eric látta a bemelegítéskor, és azt mondta: „Hátul négyen mozognak.” Senki nem mondta nekem, ezt látta. Olyan okos. Hihetetlen figyelmet fordít.Jól játszott, és sok percet fog játszani. ”

Ez csak Sánchez Flores második Watford-mandátumának második mérkőzése volt. Érdekes lenne tudni, mit gondol erről az eredményről Javi Gracia, annak ellenére, hogy elbocsátották az FA-kupa döntőjébe.

Author: Adam5811