Labdarúgó-bajnokság: A Brewster megnyitja a Swansea fiókot, a baglyok otthon összeomlanak

Kölcsönös Liverpool előremutató Rhian Brewster segítette a Swansea-t a play-off helyeken a 2-1-es győzelemük során a Wigan ellen a Liberty Stadionban, ezzel a klub első gólt szerezve, mivel a hónap elején csatlakozott.

< p> A Latics Nathan Byrne ritka sztrájkja a ragyogó csapatmozgás után 16 perccel szembesült a látogatókkal, ám Brewster három perccel később visszalépett, miután kapcsolatba került Conor Gallagherrel, aki a Chelsea.QPR-i kölcsönt kapott a Chelsea.QPR Nahki Wells-től. keze pazarló Leeds veresége vitatott céllal Bővebben

Andre Ayew 67 perc elteltével nyerte meg a Swansea győztesét, hogy ötödik helyre kerüljenek, Nottingham Forest, Millwall és Bristol City felett hatodik, hetedik és nyolcadik helyen. < p> Miután Leeds elmulasztotta egy esélyt arra, hogy az asztal fölé emelkedjen a nap elején, és a QPR vitatott 1-0-os vereségére esett, Brentford elvesztette esélyét arra, hogy a Huddersfieldnél egy góltalan húzással újra harmadik helyet foglaljon el a Fulham-től. .

Közben Hillsborough-ban, Sheffield, szerda c 5: 0-ra zuhant, amikor a német középpályás, Lewis Holtby kétszer nettott. gól, miután megmentése lepattanott a fadarapról és a fejéből.Holtby hozzáadta második részét a félidőben, mielőtt Darragh Lenihan és Sam Gallagher csatlakoztak a sorozathoz a második félidőben.

A Bluebirds a szünet után visszatért a vitatkozásba, és nyomásukat végül elmondták a 26-ig. Percek maradt, amikor Lee Tomlin elcsúszott fejlécével pontokat szereztek nekik. Rövid útmutató a bajnokság eredményeiről Hide

QPR 1-0 Leeds, Birmingham City 1-1 Cardiff City, Bristol City 1-0 Barnsley, Derby megye 1-0 Hull City, Huddersfield Town 0-0 Brentford, Millwall 2-0 Reading, Preston North End 2-1 Charlton Athletic, Sheffield Szerda 0-5 Blackburn Rovers, Swansea City 2-1 Wigan AthleticVan ez hasznos? Köszönjük visszajelzését.League One

Máshol, Coventry Jordan Shipley köszönetet mondott a negyedik emelkedésért.A 25 yardos, 26 méter hosszú alsó sarokba ütközés a győztesnek bizonyult Doncaster ellen.

Lynden Gooch kiváló szabadrúgása megakadályozta a feltámadó Sunderland holtpontját az MK Dons ellen és a fekete macskák számára győzelmet nyert. ez hatodik, az Oxford United ötödik ponttal, a Portsmouth pedig a hetedik ponttal.

Sol Campbell eközben a második alsó Southend-t vezette az első bajnoki győzelemhez az irányítása alatt az Accrington ellen, Charlie Kelman góljai miatt. és Jason Demetriou, a Dion Charles gólja a házigazdák mindkét oldalán.Rövid útmutató az 1. bajnokság eredményeinek elrejtése

Accrington Stanley 1-2 Southend United, AFC Wimbledon 1-0 Peterborough United, Bolton Wanderers 0-1 Portsmouth, Doncaster Rovers 0-1 Coventry City, Fleetwood Town 2-2 Shrewsbury Town, Gillingham 1-1 Oxford United, Lincoln City 1-0 Blackpool, Milton Keynes Dons 0-1 Sunderland, Rotherham United 3-0 Bristol Rovers, Tranmere Rovers 1-2 Ipswich Town, Wycombe Wanderers 2-1 RochdaleVan ez hasznos? Köszönjük visszajelzését. A 2. ligában

Swindon vezetők 2-0-os vereséget szenvedtek Newporton. Josh Sheehan mindössze egy perc múlva felbukkant a nyitóval, és Jamille Matt 49 perc elteltével biztonságban lőtte a pontokat.

Perry Ng 69. percének gólja Crewe-nek 1-0-ot nyert Cheltenham ellen, harmadik lett. De Plymouth lélegzik le a nyakakon.A zarándokok 3-1-es győzelmet nyertek a Home Park ellen a Mansfield ellen, hogy a negyedik helyre kerüljenek. A látogatók a korai szakaszban messze a legjobban élvezték, de Niall Canavan öt perccel a szünet előtt George Cooper szabadrúgása előtt vezette a házigazdákat. Antoni Sarcevic és Cooper biztonságossá tették a pontokat – Plymouthot 47-re állították a Crewe szintjére.

Bradford City 2-2 Scunthorpe United, Cambridge United 0-4 Stevenage, Colchester United 2-1 Macclesfield Town, Crewe Alexandra 1-0 Cheltenham Town, Forest Green Rovers 1-2 Salford City, Grimsby Town 0-1 Exeter City, Newport megye 2-0 Swindon Town, Northampton Town 4-1 Morecambe, Oldham Athletic 1-1 Carlisle United, Plymouth Argyle 3- 1 Mansfield Town, Port Vale 1-0 Leyton Orient, Walsall 2-1 Crawley Town.Ha hasznos volt ez? Köszönjük visszajelzését.

Author: Adam5811