Steve Cook büntetést ad Teemu Pukkinak, amikor a Bournemouth elmélyül

Norwich folytatta döntő győzelmét a Bournemouth harcostársai felett, amely tíz oldalról készített és bemutatta a Premier League első pályájának VAR-áttekintését. A játékvezető, Paul Tierney, aki az első félidőben küldte a Bournemouth Steve Cook-ot, a második részben konzultált a monitorával, mielőtt Ben Godfrey sárga lapját pirosra váltotta. Mindkét menedzser támogatta a bírót mindkét elbocsátás esetén. Raúl Jiménez talizmánnal igazolja a Wolves 3-2-es harcát a Southamptonon. Bővebben

Cook elbocsátása akkor következett be, amikor Ondrej Duda gólt lőtt, miután Teemu Pukkit elutasította a A Bournemouth kapus, Aaron Ramsdale.Pukki a későbbi büntetésből lőtt a vezetésébe, hogy Norwich jó helyzetbe kerüljön, hogy szeptember óta első hazai győzelmüket biztosítsák.

A Kanári-szigetek az asztal lábánál a biztonság nyolc pontja ment be a meccsbe, de a szombati mérkőzések után ez a rés már hat, a második alsó Bournemouth pedig csak három előtt áll.

A mérkőzés első esélye Wilsonre esett, mivel október óta a legmagasabb repülés során megcélozta első célpontját, de puha fejjel egyenesen a házvezető, Tim Krul irányította.Norwich havi játékos, Emi Buendía szintén fenyegetett, de a Max Aarons keresztről folytatott erőfeszítései csak a célok fölé emelkedtek.

Duda szerette volna létrehozni és előrelépni, jól összekapcsolva Pukkival, de nem

Norwich majdnem átvette a vezetést a szlovák középpályán, majd debütált a klub számára, miután Ramsdale elhagyta a vonalát, hogy tagadja Pukkit, és a labda kedvesen esett le. Erőfeszítéseit a búvárkodó Cook viselt, akinek piros lapot mutattak, mielőtt Pukki december 14 óta hazatért az első bajnokságba.Ez azt jelentette, hogy Bournemouth a hátralevő 57 percet 10 férfival játszotta, és a második félidőben küzdöttek. Az óramutatónak csak az volt, hogy sikerült távol tartania a labdát Nathan Aké-tól és Wilsontól.

Pukki nagyszerű alkalmat kapott duplázni az oldalát, és közelebb került a játék Bournemouth-n keresztüli elhelyezéséhez, de egy egyedül – Egyedül a Ramsdale-rel a finnországi kapus megpróbált lőni a kapus alatt, aki képes volt a labdára merülni.A hazai oldal közelebb a döntő második gólhoz Buendía a védőn át szökött, de végső lövése egyenesen a kapus felé indult. Eredetileg sárga lapot mutattak, és a játékvezető hosszú áttekintést követően pirosra változtatta döntését. A vendégek az egyenlítőhöz közel álltak, amikor Krul Ryan Fraser szabadrúgása után egy Aké fejjel lepattanott a rúdra. .A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi labdarúgó-e-mailt.

Daniel Farke mondta a piros lapokról: „Ezek az új szabályok, és elfogadjuk azokat. Mindkét piros kártya volt a helyes döntés. Ben egy nagyon jó fiú. Nem az volt a szándéka, csak kissé túlzottan lelkesen és érzelmileg nyerni a labdát, miután elvesztette a labdát.Ben valószínűleg a leginkább csalódott srác az öltözőben. Azt hiszem, támogatnunk kell a bíró szerepét. Az elmúlt hetekben úgy tűnt, hogy a játékvezető nem volt a vezetőülésben, és valaki más hozta meg a döntéseket. ”

Eddie Howe szerint Cook piros lapja valójában„ döntött a játékról ”, de hozzátette: „Ha 10 ember alatt voltunk, akkor valószínűleg a legjobb, amit az elmúlt hetekben harcoltunk. Maradtunk a meghatározott játék és az ellentámadások meccsen, hogy megpróbáljuk megszerezni a gólt és megkapjuk a labdát, hogy visszapattanjon az útunkba. Néhány pillanat volt a mai nap. ”

Author: Adam5811