Siniakova és az unokája előrehaladása: Bara ellen a vér felé fordul

Melbourne, Párizs, London, New York. Négy Sacred Tennis Sessions, a négy legnehezebb verseny. Kateřina Siniaková jelenleg egy félkörös asztalnál van, és Seyna 15 grandslamot játszik. Két győzelmet nyert – még soha nem tette meg.

A 3. fordulóban csak Wimbledonban volt. Ez attól függ, hogy miként fog összeállni, “emlékeztet a sors ügyességére. – Valószínűleg idő kérdése volt. Magabiztosabb és belépőbb. ”

A 2017-es év nagyon egységes volt neki: mind a négy rendezvényen az első körben véget ért. Kezdetben német Görgeset vagy Ukrajnát Svitolint készített. Még mindig tanult.Mint minden fiatalabb teniszező.

“Ez is mentális kérdés volt, mert valamit akartam csinálni – és aztán megkötöztem. Most feltöltöttem, és remélem, hogy ez a kezdet. És még jobb lesz ”- mondja Párizsban.

Váratlan győzelemmel kezdte az” A szupermám “Azarenka felett, a második fordulóban az ukrán Kozlov ellen indult. – Remélem, ez jó irány.Nagyon örülök, hogy nyertem egy győztes fordulót – mondta a két WTA cím tulajdonosa. “Először aggódtam az első szolgálat miatt, talán láthattuk az idegeket, mindketten harcoltunk.”

Kateřina Siniaková harcban Victoria Azarenko-val. meg kellett nevetni azon a pillanatban, amikor lezuhant. – Háromszor dobtam egy halat – mondta. – Én vicceltem, hogy talán nem tudok futni, ha csak engem zavar. Csak olyan hálózattal rendelkeznek, amelyet nem is fog elfelejteni. Azt akartam, hogy szakítsák fel őket, ezért meg akartam hívni a felügyelőt. ”

Futás, ő képes kezelni az ütőt.És most egy komolyabb rivális vár mindenre – minden irányban.

A harmadik forduló a Barbora Strycka ellen egy újabb cseh méréseket tartalmaz. “Nagyon idegesek lesznek, egy másik hosszú és kemény mérkőzés. Legutóbb teljesen vér volt. Megpróbálok egy klasztert elhelyezni és egy harmadik jó előadást mutatni ”- mondja Siakova.

Sikertelen 2: 1 csapattársa a kölcsönös stroke-ban, amely tavaly sikeres volt a prágai verseny negyeddöntőjében. Ez nem csak azonos nemzetiségű, de hasonló bélyegzőkkel is párosul. Ne várjon hidegre, éppen ellenkezőleg. Mindkettő érzelmi.

“Mindketten nagy harcosok vagyunk” – mondja Siniak. “További hosszú csereprogramokat várok, fej lesz. Nem csak azért, mert cseh. Minden párbaj itt mentálisan kihívást jelent.És a második kör volt. ”

És valami mást köti össze őket: A bácsi vagy Siniak nemcsak az elmúlt hetekben ragyogott – egyikük sem pánikba. És Roland Garros fizet érte.

“Bár Madridban és Rómában elvesztettem, jobban éreztem magam. A képzés miatt azt hittem, hogy el kell jönnie. Örülök, hogy itt jöttem – mondta Siniakova. a Strýcka szavak gyakorlatilag azonosak voltak.

Cseh tenisz számára pozitív, hogy legalább az egyik a nyolcaddöntőbe kerül. Ami a Grandslam tanítványának, Siniaknak még nem volt tapasztalata.

Author: Adam5811