Vítková Veronika által átalakított. Visszatérés, síbérlet és kirándulás Nepálba

Tavaly márciusban a Pyongyang világbajnokságán Veronica Vítková nem volt jó abban a pillanatban, amikor megérkezett Koreába. A harci verseny lemondott, bejött a cellába, és összeomlott. Az orvosok mesterséges oxigénhez kapcsolták, háromnegyed órával később a kórházba szállították a mentőt. “Teljesen összehajtogattam.” A koreai összeomlás tükrözi a tavalyi szenvedés gyötrelmét, tapogatóját és könnyeit. Ez az összeomlás felkiáltójel volt.

“Fáradtság, stressz, mindent felhalmozódott”, rájön. “Az elmúlt szezon kezdetétől nem volt jó eredmény, nem értem, és a fejemben kaptam. Amikor megütöttem, olyan féltem. Vagy fordítva. Pihentem. ”

De az összeomlás volt az a pont, ahol visszapattant.

Nem volt először.Vítková Veronika nagyon jól ismeri az alsó és a hátsó gyaloglást. A biatlon története nem egyszerű, sem egyszerű. Nagy junior tehetség. Aztán 20 éven keresztül két évig meningitis. Ezután a felnőttek sikerei, de a pszichológiai trauma is. Kellemetlen lépés Jindřich Šikola edzőjével. Az első kupa győzelme 2015 januárjában. Utrápená minulá zima.

A vasárnap Ruhpolding hirtelen ül egy sajtótájékoztatón Kaisa Mäkäräinen és Laura Dahlmeirovou, a társaság tulajdonában két nő együtt három nagy gömbök és tizenkilenc érmet a világbajnokságon. Ott ül. Metszi a megcélzott tömege verseny három.

Még a sajtótájékoztatón még mindig mosolyogva. Ez transzformáljuk.

a módja annak, hogy a dobogóra.Mass indul a verseny Ruhpolding.

hegymászók változások maximalista

Az este a szálloda, mint mindig, tele saláta csak vacsoraidőben és az alma, akár rizs, burgonya vagy zöldséges piték. Így Libor professzor javasolta nyáron egy sor elemzés után. Azt tanácsolta, hogy teljesen elhagyja a menüből a vacsorahúsot, a Vítková öltönyt. Még Eva Puskarčíková is, aki itt és ott van, hogy vonzza a háziasított sertésfelkelést, nem változtatja meg.

“De a táplálkozástól eltekintve semmit sem változtattam meg a tavalyi évhez képest.Mégis újra megy “- mondja Vítková.

Semmi sem igazán?

„Lehet verča segítette az a tény, hogy vele voltam készülve a szezon gyakrabban,” hisz az élete egyfajta Pied Marek, az edző a válogatott az IBU jutott. “Ezt megelőzően szinte egy évig elválasztottunk egymástól, és Vercha zavarta volna, és valami dühösen megsértődött. Tavasszal szenvedélyesebb vitát folytatott edzőkkel. Most úgy tűnik, hogy közös helyet találnak. “Vítková tökéletesítő. A tréningeket és a biatlon körül minden eseményt előre kell tervezni, a tevékenység utáni tevékenységet.Ha nem értette a tervet időben, ideges volt, ideges.

“Kipróbáltam egy kicsit a nyáron” – mondja Lejsek. “Azt mondom neki: Nem tudod, hogy előre tudod-e a képzési programot, vagy sem, csak menj és edz. És tényleg megállt egy kis babbling ebben. “Paradox módon, a közös szenvedély: mászni. “Amikor hétvégére megyünk a sziklába, a Verča nagyon különböző embereket ér el, mert a hegymászók szabadok és nem sok mindent megoldanak. Úgy tűnik, hogy valami ebből a közösségből a biatlonhoz továbbítódik “- mondja Lejsek.

11 éve itt voltam, sokáig.

Ha Vítková Veronika ellazult a biatlontól, megnyugtatja a többi fizikai erőfeszítést. Egyébként a sport az élete.Amint kinyitjuk a téma a hegymászás vagy a skialpinizmus utak, lehet lelkesen szemében kihúzott hosszú percekig.

Arról, hogy ő és a karácsonyi jött Rokytnice Síalpinista a Dvoracky. Mintegy předloňském kijárat Grand Paradiso, a tengerszint feletti 4000 méter. Vagy a kísérlet, hogy mászni a Hoher Dachstein.

„Volt egy csomó hó, amikor a legtöbb ember a szikla körül, de igyekszünk,” emlékszik vissza. „De mi nem biztosításra és kötél nyugatiak voltak a hó alatt. Egy csúnya domb, azt valószínűleg indult túl sok gondolkodás, és végül mi lett is. De talán én és megerősíti ezt a fajta adrenalin. „

A nyaralás, hogy zavarják a köveket a régióban szerte a délkeleti. Légykapó próbált három évvel ezelőtt mászni Manaslu himalájai régióban.És Laura Dahlmeier, Vítková, a hat ezer éves Ama Dablam meghódította.

“Biztosan egyszer szeretne Nepálba menni Maryvel. Tehát meglátjuk, mit csinálunk “- mondja Vítková.

De csak karrier után lesz.

És itt fog véget érni…

“Nincs pontos meta” – mondja. A következő 2022-es pekingi olimpia harminchárom. – Nem, nem, én biztosan nem megyek oda – határozza meg határozottan. “Nem azt mondom, hogy befejezem az idei évben, de négy évig nem fogok maradni a következő olimpián. Persze, még mindig fiatal vagyok. De tizennyolc éves koromban ugrottam az idősebb emberre. 11 éve itt voltam.Ez egy nagyon hosszú ideig. „

A diadal a korábbi években: Győztes Cup versenyt Oberhof 2015 világbajnoka a vegyes váltóban a Kontiolahti 2015

pályája kezdetén a nők körében érkezett, mint egy tinédzser Championship a 2009-es Pchjongchang világbajnokságon és a kitüntetés erejében, végül a végzetes utolsó előtti ütésig. “Még csak nem is történt velem”, mondja, időben gondolkodva.

Aztán a 2014/15-ös szezon első felében. És most újra. Te szerepeltél.

Ne gondolja az olimpia

A felkészülés a téli ő elkerülése betegség vagy sérülés, kivéve egy rövid őszi viraemiát .Az első futam ellenőrzés a táborban Imatrai ő visszaállt a csapat többi tagjával, és azt gondolta: Lehet, hogy nem rossz. És amikor mások decemberben küszködtek, csak jobb lett.

Az Oberhof már elérte a Bronz Sprintet.

Mielőtt a vasárnapi versenyt Ruhpolding röviden és látta, hogy egy Lejsek. A IBU Kupa Arber hozott Biathlete aki, hogy továbbra is az A-csapat a vb Anterselva. Azt nógatta: „Tehát nem nabombi este, oké?”

A nappal az olimpia 2014 volt egy kiváló shooter, ami olyan nem fut. Aztán télen 2015 volt egy nagy futó, ami nem éppen lőttek fel. Most megpróbálja egyesíteni az alapvető biatlon készségeket a legmagasabb szinten.Vasárnap, ez sikerült is.

tarka abban az időben a B-csapat elment edzőtábor Val Martell. Leült a volán mögött és a versenytársak hozzá a hátsó ülésről számolt be egy mobil telefon, ami részidő rang Ruhpolding.

Ha a célba tépte Crawford sajnálatos: „Sajnálom, hogy nem láttam, ez lehetett egy csodálatos verseny . Négy lány öt másodpercen belül, valamint a jó hangulatról Ruhpolding „.

Érkezéskor Val Martello tévében próbál elkapni, ha nem rögzíti valahol.Ők nem adnak.

Ha azonban Veronika Vítková továbbra is a mosolygós, magabiztos nő átszellemült és mi ezen a télen, talán hamarosan kínálnak hasonló élmény.

Míg a pillanatig azt mondja, “még nem próbálok az olimpiára gondolni.”

Author: Adam5811