Ismét hatodik. A relékben a csehek ebben az évben a legnagyobbak, a németek nyertek

Az utolsó futamig az Oberhofban a német nők átvette az elmúlt hat relé futamot. Azonban a nehéz körülmények között a franciaeket egy héttel a trónról visszaminősítették. Ekkor hiányzott Laura Dahlmeier.

Az elmúlt szezon szuverenitája visszatért a Ruhpolding-i hazai tömeges német menetrendhez.

A tavalyi világbajnokság öt aranyérmének birtokosa Federico Sanfilippót küzdött az utolsó fordulóban. Italica nem adta fel, mindig a német kedvence megjelenésekor képes volt reagálni.Amíg csak a vége előtt az öröm ezer rajongó, akik erőteljesen nemzeti csapat támogatását, úgy döntött, Dahlmeierová egy másik német diadal.

Set Preuss, Hermann, Hildebrandová és Dahlmeierová adunk idén már második győzelmét ( Oberhof futott németek második ), és megerősítette, hogy ők azok, akik lesz izzó jelöltek értékes olimpiai fém.

a harmadik hely volt a svédek.

Cseh Biathlete hiányzik a „kis” szakaszban hat legjobb ábrázolás. Jislová, David, és Puskarčíková Vítková ellensúlyozására idényjellegű osztrák Hochfilzen.

Egy szokatlan kompozíció még a verseny közepén kitalálta a 13. helyen.Eva Puskarčíková és Vítková Veronika azonban a lövöldözés nagy teljesítményével a cseh csapatot a hatodik helyen helyezte át. Együtt, mind a négy sportolónak kilencszer kellett újratöltenie.

“Egy kis dobogóra egy olyan meta, amit el akarunk érni. Ez egy szuper hatodik hely számunkra “- mondta Zdeněk Vítek, a cseh televíziós nők edzője. “Épült a diplomás felfelé, ami megerősítette a döntőben.”

A csehek Ruhpoldingban megegyeztek a képzeletbeli kalap-trükkel. A harmadik alkalommal egymás után hatodik lett.

A szokatlan összetételben

Az elméleti esélyek elhalványultak. Pénteken Gabriela Koukalova bejelentette, hogy nem fog elmenni az olimpiára Phenjanban.Nő relé összeszerelés alatt öt gyűrű így szerezve jelentős kontúrt.

A World Cup mindig csatlakozott kvartett Eva Puskarčíková Jessica Jislová, Margaret Davidová és Veronica Vitek. Amíg a német Ruhpolding készítmény állva maradt, mielőtt az olimpiai próba cseh edző úgy döntött, hogy változtatni a személyzet. Az első rész neobstarala hagyományos rozjížděčka Eva Puskarčíková de Jessica Jislová.

“Biztosak vagyunk benne, hogy a verseny lassan indul, így ő lehetett ülni,” mondta Michael Malek.

Cseh First Kerékpár rögzített negyedik leggyorsabb időt a pályán, de aztán az első helyzetjelző kiürítette után két megálló a tartományban.Fekvő egy feltöltés után két tartalék patron kellett ásni még állva.

Bár Jislová elkerülése bűnügyi Coke, Margaret Davids hozott a 13. helyen.

„Az első körben akartam túl jól . Féltem, hogy nem éget el a harmadik már becsapták „, ő Jislová a Cseh Televízió. “A sílécünk remek volt” – dicsérte a műhelyt.

Még huszonegy éves David harcolt.A teljes ideje szerepelt a tizenegyedik helyen a lőtéren egy új Peremgyújtású puska, melynek tompa díszített egyszarvúak, égett pontosan – tíz sebek csak egy feltöltődhet.

„Én vagyok a teljesítménye a lőtéren nagyon boldog, de sajnos nekem zéró ugyanaz, mint amikor más egyszer vagy kétszer töltés „, mondta David.

a lap tetejére tíz cseh stafétabotot költözött Eva Puskarčíková. A hatodik lövés álló szükség csak egy tartalék töltés Közben mi ábrázolások Fehéroroszország, Ausztria és Szlovákia cirkált a büntetőjogi kerékpár, cseh ugrott kilencedik pozícióba.

Ha hibátlan lövés az utolsó állomása a tartomány Veronica Vitkove tolt csehek erre maximum. “Még akkor is, amikor a pályán haladtunk, nagyon jól éreztem magam.Tudtam sovány, „mondta Vitek.

Közben a győzelem verseng Olaszországban és Németországban. Különösen, köszönhetően a tökéletes sífutó teljesítményű prések Vittozziové és rideg Dorothea Wierer lövés az első két szakasz az olaszok harcoltak a győzelemért.

Nicole Gontier és Federico Sanphilippa voltak a front-futók. Laura Dahlmeierova et al. de ez nem volt elég.

Author: Adam5811