Vezessem a Vöröset? Mi a helyzet Růžička-val? Kérdésjelek az olimpiai jelölés körül

Dominik Furch és Pavel Francouz lesz a versenyen. De ki fedezi a hátukat? A harmadik félnek olyan fiatal golfozónak kell lennie, aki maga előtt zúzott karrierrel rendelkezik, és aki nagy potenciállal rendelkezik a jövőben vezető szerepet betöltőben. Ezek a paraméterek megfelelnek Patrik Bartošáknak.A tehetséges kapus, aki két évvel ezelőtt jött vissza Amerikából lett Vítkovice jelenleg a legjobb a Extraliga.

A jó öreg Martin Ruzicka néz egy esélyt a nemzeti csapat.Ez az okos lövő újra megint ragyog Třinec-ben, ahol emlékezik arra a szezonra, amelyben 40 gólt szerzett. Azonban van egy horog – a Berounese kiáradása minőségét soha nem bizonyult sokkal nemzetközi. Valahányszor megkapta a lehetőséget, mindig az árnyék közepén állt. De most, egy próba, mielőtt az olimpia, ő Hattrick megfordult a Channel One Cup párbajt Finnországban.


Bár hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Ruzicka. Miközben a klub szintjén ragyogott, soha nem vált csapattársává a reprezentációban, bár sokszor várt rá. Ezen kívül ebben az évben, Smith nem tapasztal vakító szezonban: a Magnyitogorszk adta még csak hét gólt, míg az előző négy évben, minden egyes alkalommal elérte a minimális küszöbértéket húsz nastřílených célokat.És még a felvételek is nem olyan híres. Megérdemlik helyet az olimpia?


A Slavia játékosok hozott számos rajongó határozott véleménye. Tehát amikor a reprezentációról van szó. De ő a legtapasztaltabb, és nagy meglepetés lenne, ha Jandač edzője lemaradt a jelölésről. Vagy nem? Az a tény, hogy Červenka olyan sérülésekkel szenved, amelyekért nem játszott a versenyen, ebben az évben. Nem volt játékélménye, de csak húsz mérkőzést játszott Fribourgban az egészségért.Azonban a mérleg 7 17.


Edző Jandač előre titok, hogy ő akar építeni egy olimpiai jelölését elsősorban tapasztalt jégkorong játékosok. „Ebben az esetben nem veheti vyjukané fiúk, de a sportolók, akik már valami mögötte, és nem fog csavart ki”, mondta az edző nyíltan. Ezért felkérte a szezon során a csapat, mint egy játékos Klepiš, Erat, Vondrka, Koukal, Michalek, Smid vagy német. Ez a helyes út? Vagy lenne az olimpia egy esélyt inkább fiatal játékosok?


Mivel az előző bekezdésben nem sokat számíthat, hogy egy edző Jandač fel annyira feszült akció lehetőséget kínál egy fiatal válogatottnak, aki az év fordulóján dicsőségesen felülmúlta a negyeddöntő árnyékát a Buffalo világbajnokságon.Igen, a csapat edzője Philippe Pešán volt néhány nagy tehetségek, különösen a támadás, de az olimpia még mindig csak egy másik szinten. Vagy úgy gondolja, hogy megérdemlik a lehetőséget Zadina, Reichel, Necas vagy fogott?


A hely célt pápistaságtól Dominik Furch Pavel francia. Célszerű lenne előre meghatározni az egyikük, ami számít az a tény, hogy nem lesz elszámoltathatóság? Pszichológiai szempontból ez a lehetőség ideális – mindenki egyértelműnek kell lennie, előre fel tud készülni békében. De a jégkorong gyakorlata sokszor megmutatta, hogy minden megváltoztathatja a mérkőzést a mérkőzéstől a jelenlegi teljesítményig. A kérdés, melyik megoldás a jobb.


Ez lényegében egy kérdés gyengébb, de érdekes.Nyilvánvaló, hogy a kapitány sok koreai Phenianban játszhat, mivel Jandač lesz az első, aki az idősebb és tapasztalt játékosokat fogadja. Ez a választás azonban úgy tűnik, hogy illeszkedik Martin Erata Brnóba. Vajon ő az ideális erre a szerepre? Vagy valaki más megérdemli a kapitány ketrecét a mezében?


Author: Adam5811