Ébredés. Vítková nagyszerű sprintet ért el, a harmadik pedig Puskarčíková tized

Az Oberhof, a gyakran kemény német központ, amelyet a legtöbb biathlonist nem szeretnek egyáltalán, Vítková Veronika rendkívüli sikeres hely. Három évvel ezelõtt képes volt megnyerni az elsõ és a második helyet a világbajnokságon. Szintén 2013 januárjában futott a másik. Otthon

És ez alkalommal versenyzett a harmadik helyre.

Csak az első csapást a nyitó sort fekvő hiányzott a cél. Akkor hibátlan volt. Ez volt az a nap, amikor még a lőtéren kényelmetlen forgató szél, a magas ár.

A végén ő térdre esett, teljesen kimerült, de még olyan boldog.

„vagyok izgatott. Ez az első egyéni eredményem a győztesek után három év után, gyönyörű érzés “- mondta a cseh televízió mikrofonjának.A dobogó legfelső három nő állt, miután az utolsó állóképességi versenyt Oslo 2015 Otthon

A jelenlegi szezonban már eddig legfeljebb cseh biatlon az előző tizenhat egyéni versenyek hetedik és nyolcadik helyre.

ez neki köszönhetően esetében.

a győzelem ünnepelte a harmadik alkalommal a téli – és túlnyomórészt – szlovák Anastasiya Kuzmina, amely így erősíteni, illetve ezek teljes vezetést a vb. A második finn Kaisa Mäkäräinen elvesztette 35,4 másodperc, a harmadik Vítková vette a hiány 40,1 másodperc. Otthon

Az első tíz préselt és Eva Puskarčíková. Egyik hibája is volt a tüzelőtéren, ami elég volt 1: 16,5 perc és 10 perc között.ahelyett, ő a második legjobb jel a szezonban. Otthon

Puskarčíková eredetileg állt a forgatás után tölti extra büntetést hurok, de a csehek azonnal tiltakozott, hogy az egyik lány döbbent cél nesklopil. Minden játékvezetők ellenőrzik elismert cseh kifogást, majd levonjuk a töltött idő a büntető áramkör igazságtalanul.

„A középső cél miatt a mechanika alá. Beszéltünk a bírókkal. Eltartott egy darabig, de aztán a játékvezető Éva kivonás 27 másodperc „, mondta az edző Zdenek Vitek. Otthon

Jessica Jislová után rögzített egy hibalehetőséget és álló helyzetben, és tolta helyről a 43. Fighter versenyt.

Nem véletlen, hogy előre az elsők között hatvan ellentétesek voltak Charvátová Lucie és Veronika Zvařičová, mind a négy hibák a lőtéren.A találati lista megtalálható a 71. és 88. helyen.

Edzők nem engedélyezett a képzési folyamatban Marguerite David, ő szeretné kipróbálni a relé vasárnap. Kezdőlap

a harc második a Mäkäräinenovou

” Oberhof volt este mérsékelt körülmények között, „kommentálta edző Zdenek Vitek. Sorozat kedvencek a lőtér megérteni, hogy a hit a célokat még nem is idő nem lesz könnyű.

Kétszer nyerte östersund Denise Herrmann kezdő 1-es szám hiányzott egyszer fekve, ami még mindig a megszokott, de állás közben beavatkozott utolsó három célok . Ami nem tett ilyen csodálatos rajongókat.Befejeződött a negyvenötödik és nem pont.

Két elkövetett hibákat Darja Uladzimiravna Domracsava és kiegyenlített tette védelmében nagy földgömb Laura dahlmeier.

Ez annak ellenére a korábbi jelentések a hideg és oberhofské hiányában még állt kezdeni és kész tizenharmadik.

Kuzmínovo ellentétes Futó ismét szó szerint kitűnt, van egy lövés le cél eltért a második lövés tételek több mint 20 másodperces előnnyel a legközelebb üldöző.

Szlovák Biathlete Anastasia Kuzmínovo ünnepli győzelmét a sprint Oberhof.

Vítková vezette a versenyt a 31. számú nagyon gyorsan, amint azt a harmadik helyet az első körben.A világítótestben volt az első cél, majd elkerülte az esetleges egyéb hibákat.

“A szezonomban nem hiányzott az első cél, de még kilenc lövést adtam. Örülök, hogy ha nem csökken az elején, ilyen módon foglalkozom vele – mondta.

A második fordulóban Laura Dahlmeierbe küldték, aki csak az első körében volt. És amikor Vítková azonnal öt célpontot esett az állványon, azonnal elindult a lőtérről – még tíz másodperccel a Mtakarai gyorsasága előtt! Ugyanakkor a Finka egy hibát követett el a versenyen.

Az utolsó fordulóban és az elmúlt néhány méterben az Oberhof minden másodpercig küzdött.Csehek előtt, mielőtt Mäkäräinenovou fokozatosan csökkent, amíg teljesen eltűnt, és befejezni elmaradt 4,7 másodperc.

„Az elején a verseny mentem körül gyorsabb, és a végén én majd finoman hiányzott teljesítmény. De még így is boldogok lehetek, a felkészülés sikeres volt karácsonykor “- mondta Vítková a cseh TV-n.

Miután elérte a célvonalat, ő volt a harmadik – és várnia kellett.

Utolsó lesz? Dahlmeier kihagyott egy gólt, és feküdt le, és elhagyta a győztesek csatáját. Még egy német Hildebrand, egyetlen labda után négy másodperccel lassabban távozott a büntető körből, mint Vítková.Az utolsó fordulóban azonban elvesztette a cseh rivális kis veszteségét.

dobojováno Veronika Vítková tudott várom, hogy a dobogón végez.

Azt mondta nekik a nyolcadik legjobb sífutó időt és hetedik leggyorsabb forgatási nap.

És egyúttal szintén kiváló kiindulási helyzetet teremtett a szombati harcosoknak.

Author: Adam5811