A palota két góldal villant, Vegas meglepően feltűnt a Dallas-i jégen

A nemrég elkészült készítmény Tampa Bay és Florida teljesül három esetben, minden egyes alkalommal, jégkorong játékosok ünnepelnek nyerő Panthers. Az első mérkőzés éles, de ez már az ellenkezőjét. Tampa derby szerezte az első két pontot, miután a szezon Eredmény 5: 3, ami keretezi a két cél Ondřej PALAT (17:09, 2 + 0, 2, két lövés).

Cseh csatár először a hetedik minute nyitotta meg a pontozási ellentámadásból amikor přebruslil védő fonák lövés, és megkapta a korongot már Roberto Luongo. Aztán az utolsó pillanatban zárt adatai továbbra is lőtt egy üres ketrecbe. Tengerentúli újságírók őt választották a harmadik csillagot a játék.Prioritást kapott a védő Anton Strälman Palátův és kereszt a harmadik támadást Brayden Point (1 + 2).

díj ünnepelt is cseh hátvéd Andrej Šustr (24:59, -2) legjobb Florida után mozog a nyár Arizona kiadja a tapasztalt Radim Vrbata (15:57, 0 + 1, +/-: 0, 3 felvétel) premierjét. Ő lépett a második támadó képződmény szárnyára, és segített a második pólus rangsorban. Miután hosszú 65 Bypass párbajok miatt térdsérülése a tavalyi szezonban a rajongók Lightning lelkesen üdvözölte gyógyult gólszerző Steven Stamkos, aki úgy gondolja, hogy a mérkőzés vett egy menetben.

Nagy-premier jégkorong játékosok Vegas az NHL-ben jött kitűnő. A kedvelt Dallas Dallas a végén, akkor fordítsák a pontszámot, és vegye a 2: 1 szűk ólom.Otthon, akinek túlsúlya 46:30 lövés, elküldte a vezetést 38 perc elteltével a felhasznált energia játszik Tyler Seguin.

Az Arany Knights de 51 perc, illetve gyógyult csatár James Neal, és ráadásul azt mondta az utolsó szót, amikor 58. perc: a játékvezető büntetőt ítettett meg a mérkőzés 58. percében. 2 – 1 az állás. A negyedik támadás a kezdő és a csatlakozott Cseh csatár Tomas Nosek (08:29, +/- 0, 3 felvétel).

A központban a Dallas vívott harmadik és negyedik touchline Martin Hanzal (15:48, -1 , 3 felvétel) és Radek Faksa (12:31, -1, 2 golyó). Nem lehetett Marc-Andre Fleury, aki 45 sikeres próbálkozást nyert az első csillaggal. A második Alex Radulov hazai csapata, a harmadik pedig Neal lõtt.Mindkét gólja nem gátolta meg Kari Lehtonen lövését, melyet 44 percnyi játék után a Stars Bena Bishop csapott el. Ment kezelésre a beavatkozás után a korongot a maszkot.

Az egyértelmű eredményt ért véget a párbaj Islanders Columbus . Otthon Blue Jackets az első két pont a szezon Pohlídal win 5: 0, amelyen három segíti részt a legnagyobb nyári erősítések Artemi Panarin. Gólman Sergei Bobrovskij 29 beavatkozást igényelt a hálóján. A negyedik támadás a hazai Miss cseh csatár Lukas Sedlak (00:14, +/- 0, 3 kép).

Dallas Stars – Vegas Arany Knights 1: 2 (0: 0 1: 0, 0: 2)

Author: Adam5811