Itt van a kulcscsata. És a japánok megértik: a Szatoran probléma számunkra

A japán kosárlabda játékosok kifejezései megegyeztek a komor időjárással és a szürke égbolttal, amelyek mostantól megragadják a kínai várost. A Tokiói olimpia közeledik, és elkényezteti a történelem talán legerősebb nemzeti csapatát…És nem jutottak el a világbajnokság bemutatójába. Egyáltalán nem. 67:86-ban veszítették Törökországot.

„A két csapat közötti különbség az elején történt. A török ​​megszállta az ellenfelet, és a japánok néha nem tudták, mit kell tenni. Tizenötnel veszítették el, mielőtt jó időben voltak ”- mondta Pumprla, miután a csapattársaival folytatott párbeszédet a videón nézte. – Manko már nem tudott utolérni. A törökök megmutatták, hova megy az út.A japánok gratuláltak a török ​​győzteshez – és megmenekültek.

„Negyven percig jobban játszottak kosárlabda. Nagyon erősek, de még nem mutatták meg, mit tehetünk. ”- mondta Juta Watanabe, aki az NBA-t kipróbálta. „Ez egy értékes lecke. Én és a káder nagy része az első világbajnokságot játsszuk, nekünk minden új volt. Kicsi vagyunk, tanulni fogunk belőle. ”

A cseh 10.30-kor kezdődő keddi párbaj nagy kérdése lesz, hogy tudnak-e gyorsan váltani az megalázott újonc módból.

a meccsre 2016-ban került sor a belgrádi olimpiai selejtezőn, és a csehek könnyen kezelték azt. Az ázsiai ország kádere azonban jelentősen megváltozott, a fő ász a Rui Hachimura, a jövőbeli Washington Wizards csillag.Ráadásul Rio álma messze volt a csehektől és a japánoktól, de most? „Számunkra ez inkább egy csoport lehet, mint amennyit csak tudnak. És elméletileg biztosítani tudjuk részvételünket a következő olimpiai selejtezőn ”- emlékeztet arra, hogy még ha a csehek is a harmadik csoportban végeznének, akkor a következő szakaszba viszik a 17-32 pontot – és közelebb hozhatnák őket a versenyhez. Tokióban A japánoknak biztosan nyári játékaik vannak szervezőiként.

A csehek keményen készülnek a Hachimurra, a japánok más és logikus célokkal rendelkeznek. – Tudod, hogy ismerem Satoranskit. És tudom, hogy probléma lesz vele ”- mondta Nick Fazekas, egy japán útlevél őslakos amerikai, aki szintén kipróbálta az NBA-t.Hachimura, aki Washingtonban találkozott Satoranskyval, hasonló hangon szólt, ha a cseh ász nem döntött úgy, hogy ezen a nyáron Chicagóba költözik: „Magas, tud fényképezni és felvételt készíteni, másokat irányít. Vigyáznunk kell ebben. ”

Mindkét ellenfél két legszembetűnőbb arca mini-csatája sokat mond, ám ő nem dönthet úgy. Sokkal inkább arról van szó, hogy a japánok megváltoztatják-e mentális és fizikai ellenállásukat. Törökország ellen őket kihúzták a szoros védelemből, nagyon jók voltak a bevezetésben.

“Annak ellenére, hogy nem kedvelték Törökországot, nagyon jó felépítésük van, és minden bizonnyal nem akarják átadni a bajnokságot.” Pumprla nem hajlandó alábecsülni. „Nem változtathatjuk a játékot napról napra pusztán azért, mert a törökökkel láttuk. Szerencsére képesek vagyunk ugyanolyan kemény módon is bemutatkozni.És ha képesek lennénk összehasonlítani magunkat az amerikaiak agressziójával, úgy gondolom, hogy nagy problémákat okozhatunk a japánok számára.

Author: Adam5811